Moderator: Estraven
Jaaga pisze:Czarnulka trafiła w bardzo dobre ręce![]()
![]()
. Już jest w drodze do nowego domu.
Dajcie mi jutro znać, czy są też czarno-białe kocięta i jakiej płci, bo dzis pan dzwonił o taką kotkę, a ja Zołzunię wolę wysłać do Niemiec w przyszłym tygodniu. Powiedziałam, że nie mam i pan szuka gdzie indziej.
Mała1 pisze:pojechałam zawiezc klatke do schronu ,no i wlazłam na kociarnie,zeby sprawdzic co z szelkowcem.
Cały czas ponoc siedział na dworze, brali go, a on wracał pod pieniek.
Ale ja go zastałam na szczęsie na kociarni zimowej, tak wcisnietego w kat,ze długo musiałam szukac.Wsadzłam go do tej szmacianej budki, w której siedział ten drugi.
Drugiego chyba nie zlokalizowałam![]()
Arizona w budzie-sypnełam jej suchego.
w klatkach znów ,,nowa dostawa,,- co gorsza sa nowe małe maluszki
i nowe dorosłe.
Po naszej zaszczepionej małej siodemce kotów nie ma slladu. ostatnio nie wygladały najlepiej, chyba nie ma co liczyć,ze znalazły domki.
To jeszcze nic
szykuje sie interwencja-kolejna zreszta -u jakiejs rozmnazaczki-moze trafic do schronu i 30 nowych kotów
ko_da1 pisze:jest dziewczynka 12 letnia z Siemianowic ktora marzy o czarnym kotkudobrze by było zeby kotek był po sterylce Dagmara wolałaby koteczke i żeby był przytulasty mam telefon do mamy dziewczyny i dam go jutro Iwonie zeby ze schronu mozna było zadzwonić i pytac w razie czego
![]()
![]()
Jaaga pisze:Następny maluch pojechał do domu. Tym razem bury chłopczyk, a jutro wieczorem lub w poniedziałek ma trafić do nowego domu druga bura koteczka. Monisek ma szczęśliwą rękę do ogłoszeń
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, Szymkowa i 183 gości