Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamciok pisze:Jeśli kanapa i jego miejsce na niej będzie poszanowaneTo myślę że Jaśnie Pan z radością będzie przyjmował
kamciok pisze:Jaśnie Pan objął w swoje łaskawe władanie Czechów- okolice ulic Koncertowej i KompozytorówWłości swoje niestety zwiedza jedynie na rękach swojego Sługi Uniżonego co źle wpływa na figurę Jaśnie Wyżej Wymienionego natomiast bicepsy Sługusa rosną
kamciok pisze:Już za późno, ja Abraksasowi nie potrafię ODMÓWIĆ, nie umiem, nie mam takiej funkcji w mózgu. On człapie , gapi się w oczy, robi MIAU, a mnie mięknie serce i oddaje mu sweter, poduszkę, siekam szynkę... i cieszę sie, nie wiem z czego ale cieszę się
kamciok pisze:Hahaha donos !!!
Gruby zasnął na II tomie Tatarkiewicza Władysława zresztą. Nieposzanowanie dla filozofii, nieposzanowanie dla autora, nieposzanowanie dla mnie która z szacunkiem patrzy na tomiszcza które jeszcze rok temu spędzały sen z oczu zamiast w błogostan prezentowany przez kota wprowadzać...
Wiem, kiedy już skończę studia i jak większość moich przyjaciół z uniwerku nie będę miała pracynapiszę książkę. Przez czas który mi został do magisterki, jeśli Braks nie przystopuje w dostarczaniu mi materiału , uzbieram na trzy tomiszcza, albo i cztery...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 65 gości