................Tydzia........................cała rodzinka.................................Muńka..................
^
|
Całość, która jest wyżej skopiuj.
Moderator: Estraven
sweet-a pisze:i co ja mam znowu powiedzieć dziękuje, tyle razy dziękowałam że cassidy się juz pewnie znudział ale mino wszustko dziekuje![]()
sweet-a pisze:Jak ja lubie asortyment towarów w naszych sklepach zoologicznych mam juz tego dość, wszędzie tylko whiskas, whiskas, whiskasczemu
niewiem, wiec przyszło mi robić zakupy przez net chociaż jest jakiś wybór, a swoja droga to bardzo ciekwe bo mam wujak w niemczech(też ma koty
) i u nich whiskas należy do najlepszych-to co tylko polsie złe
. Maleństwa od Gałci zaczeły otwierać oczka
cassidy pisze: Ja niestety z Mikusiem mam problem, bo drapie się po "lepszych" karmach. Daję mu Friskisa.. taki nowy jest.. granatowy.. na mocz chyba działa. Same brązowe kulki są bez farbowanych warzywnych i ma 14% mięsa.
Nic lepszego na razie nie mogę znaleźć
cassidy pisze:tak, suche
pewnie tak.. ale nie wiadomo na 100% na co

sweet-a pisze:Tydzia się przed chwilą dorwała do myszki(zabawka-nie żywa) i tak ją kulała, podrzucała, gryzła, że myszka cała mokra była a w dodatku Tydzia odgryzła jej nos(),patrzę na nią coś przeżuwa, no to szybko do niej,łapie, puszczek otwieram,nosek myszki,no to chce jej zabrać a tu aułć pyszczek zamknięty, palec dziabnięty(krew się leje z palca)a noska niema-połkniety.
To po co moje poświęcenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, włóczka i 32 gości