Tysia i Musia - moje diablice ;-)Fif - dama na salonach cz.1

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 04, 2007 6:43

Obrazek
................Tydzia........................cała rodzinka.................................Muńka..................

^
|
Całość, która jest wyżej skopiuj.
Obrazek
Obrazek

cassidy

Od: Śro paź 25, 2006 13:14

Post » Wto wrz 04, 2007 13:51

cassidy pisze:Obrazek
................Tydzia........................cała rodzinka.................................Muńka..................

^
|
Całość, która jest wyżej skopiuj.

i co ja mam znowu powiedzieć dziękuje, tyle razy dziękowałam że cassidy się juz pewnie znudziały ale mino wszystko dziekuje :)

Jak ja lubie asortyment towarów w naszych sklepach zoologicznych mam juz tego dość, wszędzie tylko whiskas, whiskas, whiskas :?: czemu :x niewiem, wiec przyszło mi robić zakupy przez net chociaż jest jakiś wybór, a swoja droga to bardzo ciekwe bo mam wujak w niemczech(też ma koty :) ) i u nich whiskas należy do najlepszych-to co tylko polsie złe :?: . Maleństwa od Gałci zaczeły otwierać oczka :D
Ostatnio edytowano Wto wrz 04, 2007 14:17 przez sweet-a, łącznie edytowano 1 raz

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Wto wrz 04, 2007 13:55

sweet-a pisze:i co ja mam znowu powiedzieć dziękuje, tyle razy dziękowałam że cassidy się juz pewnie znudział ale mino wszustko dziekuje :)

Nie ma za co :oops:

sweet-a pisze:Jak ja lubie asortyment towarów w naszych sklepach zoologicznych mam juz tego dość, wszędzie tylko whiskas, whiskas, whiskas :?: czemu :x niewiem, wiec przyszło mi robić zakupy przez net chociaż jest jakiś wybór, a swoja droga to bardzo ciekwe bo mam wujak w niemczech(też ma koty :) ) i u nich whiskas należy do najlepszych-to co tylko polsie złe :?: . Maleństwa od Gałci zaczeły otwierać oczka :D

Ja niestety z Mikusiem mam problem, bo drapie się po "lepszych" karmach. Daję mu Friskisa.. taki nowy jest.. granatowy.. na mocz chyba działa. Same brązowe kulki są bez farbowanych warzywnych i ma 14% mięsa.
Nic lepszego na razie nie mogę znaleźć :oops:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Wto wrz 04, 2007 14:26

cassidy pisze: Ja niestety z Mikusiem mam problem, bo drapie się po "lepszych" karmach. Daję mu Friskisa.. taki nowy jest.. granatowy.. na mocz chyba działa. Same brązowe kulki są bez farbowanych warzywnych i ma 14% mięsa.
Nic lepszego na razie nie mogę znaleźć :oops:

Friskis też jes chyba z puriny,diabły też dostaną od czasu do czasu dla odmiany, ale najwięcej animondy i miamior-ków daje, bardzo te lubią, shebe też lubią ale niema dla kocią to tylko od czsu do czasu i hill,s w puszce ale troche na niego nosem krecą.
Mikus się drapie o po jakich??

sweet-a

Post » Wto wrz 04, 2007 14:29

spradzalam purine pro plan after care, royal caniny różne, acane
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Wto wrz 04, 2007 14:38

cassidy pisze:spradzalam purine pro plan after care, royal caniny różne, acane
ale suche tak...
moze jest na jakis składnik uczulony...

sweet-a

Post » Wto wrz 04, 2007 15:06

tak, suche
pewnie tak.. ale nie wiadomo na 100% na co :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Wto wrz 04, 2007 15:15

cassidy pisze:tak, suche
pewnie tak.. ale nie wiadomo na 100% na co :)

z suchych to ja też mialam problem niedawno, wyjechałam na tydzień i nie zrobiłam zapasów jedzenia wiec diabły były karmione whiskasem suchym :x i co najgorsze to smakowało im to :? i nie moglam ich przestawić spowrotem na RC 3 dni to trwało, a teraz to dostają różnie RCbabycata lub purine ProPlan Kitten,Kitten Chow

dla cassidy
Obrazek
czy te oczy mogą kłamać....?

przepraszam za jakość telefon :oops:
Ostatnio edytowano Wto wrz 04, 2007 15:41 przez sweet-a, łącznie edytowano 2 razy

sweet-a

Post » Wto wrz 04, 2007 15:27

Dziękuję za piękną Tydzię :) (mam nadzieję, że dobrze rozpoznałam :oops: )
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Wto wrz 04, 2007 15:31

cassidy pisze:Dziękuję za piękną Tydzię :) (mam nadzieję, że dobrze rozpoznałam :oops: )

oczywiście Muńcia jest bardziej rudawa i ma białe :? wstwaki :)
Obrazek
Obrazek

sweet-a

Post » Wto wrz 04, 2007 19:48

Tydzia się przed chwilą dorwała do myszki(zabawka-nie żywa) i tak ją kulała, podrzucała, gryzła, że myszka cała mokra była a w dodatku Tydzia odgryzła jej nos( :!: ),patrzę na nią coś przeżuwa, no to szybko do niej,łapie, puszczek otwieram,nosek myszki,no to chce jej zabrać a tu aułć pyszczek zamknięty, palec dziabnięty(krew się leje z palca)a noska niema-połkniety.
To po co moje poświęcenie :cry:

sweet-a

Post » Wto wrz 04, 2007 21:14

niedługo bedę już ładne zdjęcia, starego aparatu się nie opłacało naprawiać ale kupuje nowy :)

sweet-a

Post » Śro wrz 05, 2007 9:46

odnosze takie wrażenieże piszę sama dla siebie :conf:
Dziś rano zauważyłam malego czarnego kociaka strasznie miauczał chcialam mu dać jeśc ale jak mnie zobaczył to zwiewał-straszny dziczek, jo oczywiści biegołam za nim aż na pole(w kapciach!) niestety uciekł :(

sweet-a

Post » Śro wrz 05, 2007 10:07

sweet-a pisze:
cassidy pisze:Dziękuję za piękną Tydzię :) (mam nadzieję, że dobrze rozpoznałam :oops: )

oczywiście Muńcia jest bardziej rudawa i ma białe :? wstwaki :)
Obrazek
Obrazek

Ale boskie zdjęcia :love:
Obrazek
Obrazek

cassidy

Post » Śro wrz 05, 2007 10:08

sweet-a pisze:Tydzia się przed chwilą dorwała do myszki(zabawka-nie żywa) i tak ją kulała, podrzucała, gryzła, że myszka cała mokra była a w dodatku Tydzia odgryzła jej nos( :!: ),patrzę na nią coś przeżuwa, no to szybko do niej,łapie, puszczek otwieram,nosek myszki,no to chce jej zabrać a tu aułć pyszczek zamknięty, palec dziabnięty(krew się leje z palca)a noska niema-połkniety.
To po co moje poświęcenie :cry:

I co tam z paluszkiem ? :)
Obrazek
Obrazek

cassidy

[poprzednia][następna]