InkaPigulinka - teraz ja :) cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 28, 2007 8:56

Wam to dobrze, mieszkacie z Mamą. A ja nawet nie wiem, co się stało z moją Mamą :(:(:( Pańci nie udało się niczego dowiedzieć, choć się starała :(:(
Ja lubię wszystko, co mi Pańcia daje do jedzenia, ale najbardziej to szyneczkę. Tylko że Pańcia rzadko mi daje szyneczkę, bo mówi, że jest niezdrowa. A poza tym to często mi daje saszetki Pitti Tifanny, Animondę i inne takie. Ale nie daje nam w ogóle whiskasu, bo ja kiedyś tym zwymiotowałam. Pańcia mówi, że whiskas nie jest dla nas zdrowy. Pewnie ma rację, skoro takie sensacje po nim miałam.
Pańcia znów poszła do pracy, ale obiecała, że wracając kupi nam nowe saszetki, bo ja już wyjadłam prawie wszystkie saszetki. Ja naprawdę kocham jeść :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto sie 28, 2007 9:15

Inka chcesz być taka duża jak ja??

Emo :D

cortunia

Od: Wto lis 07, 2006 17:36

Post » Wto sie 28, 2007 10:13

Emo, ależ nie :) Ja chcę być większa niż Kulka. Ona waży 8 kg, więc w porównaniu z nią oboje jesteśmy malutcy :(:( Musimy chyba jeść jeszcze więcej niż do tej pory :)

MaryLux

Post » Wto sie 28, 2007 10:51

Maria Lewowska pisze:Emo, ależ nie :) Ja chcę być większa niż Kulka. Ona waży 8 kg, więc w porównaniu z nią oboje jesteśmy malutcy :(:( Musimy chyba jeść jeszcze więcej niż do tej pory :)

dbajcie o linie- ja jestem wybredna, to wszyscy sie zachwycaja, jaka jestem zgrabna :lol: , tylko Duza narzeka, ze zadne saszetki mi nie smakuja :roll: pozdrawiam-Kropka
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto sie 28, 2007 11:05

Ineczko kochana uważaj żeby sie nie przejadać :roll:
Wiesz moi Duzi mówia na mnie gruba Berta :(
Ale faktycznie ja wygladam jak balonik,chyba za duzo podjadam :roll:
Nie chcę być juz grubasem
Pozdrawiam i całuje
MIA
teraz mało piszę bo Pańcia nie ma zbyt wiele czasu

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto sie 28, 2007 12:12

Moja Pańcia dziś cały dzień jest w domu tylko od czasu do czasu wyjdzie zanieśc jedzenia jakieś naszej nowej koleżane-dziczce nie znam jej raz ją widziałam ale ona dziwna jest nie chce mieszkać w domu, bo jak pańcia ją chciała wziąść do domu to ją podrapała. Ineczko ja też bardzo kocham jeść a wczoraj Duż przynoisła taki zapas jedzonka do domu aż sie zdziwiłam ale bardzo ucieszyłam, a może będzie nam dawała dwa razy tyle co teraz- w sumie to nie wiem czy zmieszcze dwa razy tyle bo Tydzia napewno, ja naprawde niewiem gdzie oma to mieści.
Pozdrów Kulkę i Psotka
Muńka

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Wto sie 28, 2007 12:13

Ja też nie chcę być grubasem :) A że lubię dobrze i dużo zjeść - to już inna sprawa. Ale chyba nie będę gruba, bo lubię biegać i skakać po szafkach. Czasem nawet namawiam Pańcię, żeby mi pomachała sznureczkiem i biegam za nim. Ciocia Wiktoria (ta, która mnie przyniosła do Pańci) mówi, że nabrałam trochę ciałka, ale wcale nie jestem gruba. Po prostu wyglądam jak zdrowa kicia, której nikt nie głodzi :):):)
Mia, przypomnij swojej Pańci, żeby się nie przepracowywała.

MaryLux

Post » Śro sie 29, 2007 9:37

Psotuś i Kulka kazali Wam wszystkim przekazać mrrrrrruuuuuuuzdrowienia :) Bardzo się ucieszyli, że mamy w tej sieci coraz więcej kolegów :)
Ale mi się dziś udało z jedzonkiem :):):) Zwykle rano dostawaliśmy z Psotkiem jedną saszetkę na spółkę, a przed wyjściem Pańcia sypała nam do miseczek chrupki. A dziś zjedliśmy naszą saszetkę strasznie szybko i kazaliśmy Pańci, żeby nam nałożyła jeszcze jedną. Jej szczęście, że nas posłuchała, bo inaczej to bym ją chyba udrapała w skarpetki. I musiałaby iść do pracy w dziurawych :)

MaryLux

Post » Śro sie 29, 2007 9:54

Ineczko dziekujemy Kulce i Psotusiowi za mruczanki :D
Moja Pańcia posłuchała wszystkich Cioteczek i jest bardziej grzeczna,ale teraz zamiast w środku nocy bawic sie z nami to ona zasypia 8O
Inko mnie groobe doopsko urozło gdy zrobili mi ciach ciach brzuszek.
Ale musze Ci sie poskarzyć na mojego nowego smarkatego braciszka :evil:
Smarkacz jeden mi dokucza i drapie,a moją Pańcie podrapał i ugryzł pod oczkiem :( Biedna ma teraz siniaka
Chyba czas nauczyc małego posłuszeństwa,złoje mu tyłek Ineczko
Pozdrawiam Ciebie i Rodzeństwo
i miziam Twoja Pańcię :1luvu:
MIA

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro sie 29, 2007 10:00

Oj, to niedobry ten Smarkacz, jak on mógł Pańcię udrapać??? Chyba musimy go łapnie nauczyć dobrych manier, prawda? Najlepiej go chyba pacnąć w łepek. Psotuś mówił, że swoje dzieci tak kiedyś wychowywał. Mnie też podobno kiedyś raz tak leciutko pacnął. Ja tego nie pamiętam, więc chyba zrobił to leciutko albo całkiem wcale :)
To dobrze, że Pańcia teraz więcej śpi. Jak wstaje, to pewnie ma więcej siły na zabawy z Tobą :)

MaryLux

Post » Śro sie 29, 2007 19:25

Witaj Ineczko, musze ci sie pochwalic Pańcia daje nam teraz też więcej jedzonka, mówi że jesteśmy większe więc potrzebujemy wiecej, ja muszę sie z tym zgodzić teraz jak już skończyłyśmy 9 tygodni to zjadamy naprawde więcej, musze uważać na moją linię żeby nie wyglądać jak kluska Muńka, bo Pańcia mówi że ona sie zaczyna robic szersza jak dłuższa. Mam jeszcze straszny problem bo Pańcia powiedziała że musimy iść do doktorii do gabinetu na kontrolę a my jeszcze nigdy tam nie byłyśmy i bardzo się boje myślisz że będzie bolało?
Tydzia

sweet-a

Od: Pon lip 02, 2007 12:42

Post » Czw sie 30, 2007 8:36

Tydziulku, nie bój kontroli nic a nic. To wcale nie boli :). Mój Doctorro też mnie czasem kontroluje. To jest po prostu nudne, dlatego tego nie lubię. Podpowiem Ci mój sposób: ja najpierw udaję, że już prawie przy tej kontroli przysypiam z nudów, a jak się doctorro na to nabierze, to z zaskoczenia go pacam pazurkami. Żeby Pańcia się nie czuła pokrzywdzona, czasem pacam ją zamiast Doctorro. I wtedy im się na łapkach robią takie śmieszne czerwone prążki. Ciekawe dlaczego.

MaryLux

Post » Czw sie 30, 2007 10:28

Bondżiorno Inusiu :wink:

tow.tow. Meriva, Rozalia i Ryby w Akwarium

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Czw sie 30, 2007 10:31

witaj Ineczko :D

Banda Kulawego
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw sie 30, 2007 10:51

Femciu, jak miło, że znów u nas jesteś :) Chcesz brudne śliwki? Moja Pańcia spaskudziła je jabłuszkiem :(
Ewuniu, miło, że przyszłaś do mnie, mam nadzieję, że będziesz się u mnie dobrze czuła :)
Inka

MaryLux

[poprzednia][następna]