Musielismy sie przyzwyczaic do karceru w sypialni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ani pisze:Porządne zabezpieczenie planuję po remoncie, teraz przemyśliwam nad czymś w rodzaju klatki, czy woliery na balkonie - do wysokości barierek, nie wiem, czy na całym balkonie, czy zamnkąć jakoś tę "klatkę" w połowie balkonu, bo nie mam pojęcia, co zrobię z drzwiami, jeśli nakryję cały balkon. Przecież kot może z mieszkania przy otwartych drzwiach wskoczyć NA siatkę, zamiast grzecznie wejść POD.
Ktosiu, a może coś w tym rodzaju na Twoim trudnym balkonie?
ktosia pisze:A teraz bede miala tylko mocna moskitiere (jakas wzmacniana) osadzona na listwach i to bedzie zabeczalo okno i drzwi balkonowe.
Kto Ci to będzie robił?
mnie był facet z firmy od moskitier, zażyczyłam sobie wzmacnianą, powiedział, że się dowie, a potem zadzwonił, że nie da rady
Falka pisze:Ktosiu - widziałam te moskitiery z włókna szklanego. Według mnie są dość słabePod kocimi pazurkami mogą się rozjechać raz dwa
ktosia pisze:nie wiem co prawda czy to taka sama wzmacniana o jakiej mowil twoj fachowiec..
To zwoje kupilam z metra, do wyboru byl kolor czarny lub grafit (ten wzielam, na oknie praktycznie wogle nie wiadac)... 10.59 za metr bierzacy (80cm szerokosci)
Ale ciagle niestety bedzie mi sie marzyl caly balkon zabezpieczony...
ani pisze:Głupie pytaniegdzie u nas jest Practiker?
ktosia pisze:Btw, jak masz w przyszlym tygodniu czas to mozesz do mnie wpasc zobaczyc jak to to wyglada
W sumie miedzy ta metalowa siatka,ktora tak bardzo mi sie podoba, a ta moskitiera moze jest kiladziesiat zl roznicy,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 92 gości