Milko-już w dobrych rękach :):) !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 06, 2007 22:44

Ja nie widziałam :(
Ale może gdzieś jeszcze jest niezakocony dom, który zakocha się w śniżnobiałym (po praniu :twisted: ) kocie?

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro cze 06, 2007 22:50

Bungo pisze:Ja nie widziałam :(
Ale może gdzieś jeszcze jest niezakocony dom, który zakocha się w śniżnobiałym (po praniu :twisted: ) kocie?

my narazie też nie, ale nic to

pokręcimy sie, poszukamy, napewno gdzieś sie schował (bo chyba nie uciekł przed przeznaczeniem :twisted: ) i wtedy przeprowadzimy desant i Jadowity Śnieżnobiały Kot opanuje nowe terytorium. Tylko narazie musimy znaleść jakieś lokum do tej ekspanisji terytorialnej :roll:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw cze 07, 2007 5:33

Taaaaa....... Ja tam mam nadzieję, że terytorium do ekspansji się znajdzie.... A Jadowite, przyżółcone koty najlepsze są :lol:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Czw cze 14, 2007 19:51

drożdzaki chyba ustępują :D Milkowi na wyłysialych miejscach wyrasta gęste futerko.
Narazie ma jakieś 3 mm długości :roll: ale ważne że rośnie

coprawda chyba jeszcze długo będzie rosło, więc juz teraz szukam domku dla Milko...niestety u mnie mega przegęszczenie i nie tylko obawiam sie o zdrowie podopicznych ale jest mi ich bardzo żal...bo siedzą same takie biedulinki i czasu dla nich nie mam...a każdy chciałby być wymiziany, wypieszczony, wygłskany.
Milko biegnie za mną i normalnie płacze że juz od niego idę a on jeszcze chciałby brzusio wystawić do mizziania bo pogłsksłam go tylko 320 razy a to zdecydowanie za malutko :D

berni

Post » Czw cze 14, 2007 20:08

No to pogłaskaj go 231 raz - ode mnie :D
A swoją drogą, to chciałabym, żeby moje wredne futra były bardziej przymilne. One dają się głaskać tylko wtedy, kiedy czegoś ode mnie chcą :evil:
Kciuki za domek dla Milko - choć nie wiem, czy dasz radę z nim się rozstać :roll:

Bungo

Post » Sob cze 16, 2007 8:22

"Duza to nie wiem, ale ja chętnie się przylepię do kogoś innego. Bo niedość że wyeksmitowała mnie z pokoju z powodu jakiś małych syczących draników, to jeszcze dzisiaj mi oznajmiła, że nie widzi innego wyjscia, ale jak wróci jakiś Mieciu, którego juz dom nie kocha ( akurat temu to bardzo wspólczuje, bo mnie poprzedni dom też przestał kochać :( ) , to będę musial się z nim podzielić moim strychhowym królestewm. :twisted: Jeszcze czego, jakem Jadowity Kot, powinnien być sam na włościach.

A poza tym to Duża niby mizia, niby głaszcze, ale wystarczy chwilka nieuwagi i już się zaczyna: a to pakuje tabletkę do pyska, a to smaruje jakimiś mazidłami i jeszcze mi mówi że jestem brudasek :roll: a wczesniej to też niby taka milutka była a woziła mnie do tych "oprawcow". Ona głaskała, czule mówiła a oni jak mi strzykawy do tyłka nie wbiją :twisted: :roll:

no i Duża mnie zaniedbuje, wpada, napełni miseczki, wyczysci kibelek, zdecydowanie za mało pogłaszcze i juz musi iść bo konkurencja czeka.
powaznie myślę nad wyprowadzką :idea: "

Milko

berni

Post » Sob cze 16, 2007 20:59

Ty się Milko tak nie mądrz, bo tabletki tabletkami, strych strychem, a Miecio - mieciem, ale lepszej Dużej to długo będziesz szukać. najwyżej możesz się na nią obrazić. Ja mojej na kolana nawet po rybkę - pangę nie wejdę, bo pamiętam, jak przez trzy tygodnie co na kolana mnie wzięła- to było kłucie i ładowanie świństw do pyszczka. :evil:
Ale o przeprowadzce możesz myśleć, bo co to za życie z taką ilością kotów :roll: Ja znoszę jednego :cowsleep: - a nawet go lubię - ale następnego bym zasyczała na amen :strach:
Lusia

Bungo

Post » Wto cze 19, 2007 21:48

Droga Lusiu
to teraz mamy po jednej :cowsleep: bo Miecio też okazał się kotem dwukolorowym. Tylko że ja go srednio toleruję, dzisiaj go pogoniałem że hej :twisted: a co :twisted:
Duzej się to nie spodobało i za karę specjalnie mnie wiecej upaskudziła tym świństwem na drożdzaki. Kurcze wogóle czy ktoś mnie pytał o zdanie w sprawie drożdzaków> :roll: nie :!: :!: a to moje drożdzaki, na własnej krwi wychodowne :!: :!: :twisted:

Ale Duża mówi że z drożdzakami to ekspansji terytorialnej zacząć nie mogę :roll: za to :cowsleep: robią inwazję na mój strych...narazie jedna ale wiadomo co tam Dużej po głowie chodzi :roll: dobrze ze i tak tylko jedna tzn jeden ten Mieciu, ostatnio przyniosła te trzy małe sykacze...jakby tak naraz mi tu :cowsleep: :cowsleep: :cowsleep: wprowadziła to pewnie by mi z nerwów też takie czarne placki wyskoczyły :roll:
Milko

ps. Specjalne mruczanki ślę dla Twojej Pańci bo słuchy mnie doszły ze w lecznicy musiała zostać na kilka dni.

berni

Post » Pon lip 02, 2007 18:01

Obrazek

O mój marny żywocie!!! na co mi przyszło..., nie ma sprawiesliwości na tym świeci :crying:
najpierw nakaz eksmisji z pokoju z powodu małych urwisów a teraz z powodu :cowsleep: od czasu do czasu trafiam za kratki :crying:
a taki grzeczny kotecek jestem....

Obrazek

Pilnie oddam się w jakieś dobre ręce!!!! Podkreślam pilnie, czyli juz, natychmiast, niezwłocznie, błyskawicznie....

berni

Post » Wto lip 03, 2007 8:10

Milko, klatka całkiem całkiem . Nie pękaj
8)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto lip 03, 2007 9:13

"Ziomuś, za co cie posadzili?" ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Wto lip 03, 2007 12:18

Łooo matko, kot w niewolę popadł :evil:
Domku dla Milka, znajdź się, bo go Berni z Mieciem zadręczą :roll:

Bungo

Post » Wto lip 03, 2007 13:50

Takie piękne białe cudo musi szybko znaleść domek. Klatka to nieodpowiednie miejsce dla kogokolwiek, szczególnie dla koteczka.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Wto lip 03, 2007 14:41

Obejrzałam zdjęcie dokładnie i zobaczyłam coś, co wyglądało na ucho Miecia. Wzrok Jadowitego nie pozostawia żadnych wątpliwości :strach: Internowanie było konieczne, bo na moje oko, bez kratek, przed Mieciem było jeszcze jakieś 15 sekund życia 8O
Domku, ratuj Miecia!!!!

Bungo

Post » Sob lip 21, 2007 7:36

I dla Milko nastał dzień wyjazdu z mojego domu...

dzisiaj wedle wszelkich znaków na ziemi i na niebie Milko spędzi pierwszą noc w swoim własnym Domku...

a ja...no cóż :( ...wiele razem przeszliśmy, trudno jest...strasznie trudno...kochany kot...

ale u mnie nie ma miejsca na takie piękności :D
mam nadzieje że Milko będzie szczęśliwy w Swoim Domku (bez :cowsleep: :wink: ).

Milko zamieszka w.....
Krakowie :D :D :D :D

na Bronowicach

gdzie bedzie chodzil do weta ??? 8) 8) 8) :D :D :D

berni

[poprzednia][następna]