Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewik pisze:A ja mam jeszcze lepszą wiadomość! Mamy kocinkę!!! Oczywiście kosztowało to nas kilka godzin koczowania pod kamienicą i samochodem gdzie skrył się maluch....Po sforsowaniu przez służby różnorakie bramy owej posesji kocina wypuściła się za teren...kiedy tam weszłam siedziała na srodku drogi wewnętrznej i darła się w niebogłosy...kiedy próbowaliśmy ją złapać wlazła pod maskę jakiegoś wozu...i siedziała tam do 21, kiedy to zjawiła się grupa młodych chłopaków i uchylili maskę...kicia powędrowała w dłonie jednego z nich, potem moje, siup do transportera i na sygnale na Białobrzeską żeby zdążyć przed 22...
Kotek nie jest dziki...musiał urodzić się w domu lub gdzieś gdzie miał do czynienia z ludźmi...i jest dziewczyną:) Oprócz chrypy po ponad tygodniowym wołaniu o pomoc i stada pcheł mała jest zdrowa...nie ma KK, nie jest odwodniona....teraz śpi w transporterze a moja siostra drapie ją za uszkiem...ona łepek wykręca i mruli...Jest śliczna, piękna, słodka...Komu, komu?????
Marcelibu pisze:Ewik pisze:A ja mam jeszcze lepszą wiadomość! Mamy kocinkę!!! Oczywiście kosztowało to nas kilka godzin koczowania pod kamienicą i samochodem gdzie skrył się maluch....Po sforsowaniu przez służby różnorakie bramy owej posesji kocina wypuściła się za teren...kiedy tam weszłam siedziała na srodku drogi wewnętrznej i darła się w niebogłosy...kiedy próbowaliśmy ją złapać wlazła pod maskę jakiegoś wozu...i siedziała tam do 21, kiedy to zjawiła się grupa młodych chłopaków i uchylili maskę...kicia powędrowała w dłonie jednego z nich, potem moje, siup do transportera i na sygnale na Białobrzeską żeby zdążyć przed 22...
Kotek nie jest dziki...musiał urodzić się w domu lub gdzieś gdzie miał do czynienia z ludźmi...i jest dziewczyną:) Oprócz chrypy po ponad tygodniowym wołaniu o pomoc i stada pcheł mała jest zdrowa...nie ma KK, nie jest odwodniona....teraz śpi w transporterze a moja siostra drapie ją za uszkiem...ona łepek wykręca i mruli...Jest śliczna, piękna, słodka...Komu, komu?????
To TA malizna narobiła takiej "afery"![]()
. Jeny, jaka piękna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 68 gości