Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KamilM_93 pisze:Moja sis powiedziala aby nie brac tego kota bo jest juz dziki i zapewne mi ucieknie. Mama powiedziala ze jak tata przyjedzie to kupimy kotka rasowego od ich znajomych
kalair pisze:Ja też zaczynam podejrzewać, że ten wątek jest troszkę niepoważny
Belastian pisze:kalair pisze:Ja też zaczynam podejrzewać, że ten wątek jest troszkę niepoważny
Jestem tego samego zdania. Czytam od samego początku i to się po prostu "kupy" nie trzyma, nawet jak na czternastolatka.
Przecież to siostra zaproponowała, żeby przygarnąć właśnie tego kotka z ulicy. Nawet go trzymała na rękach, a teraz to niby ona jest przeciwna.
Poza tym Kamil raz pisał, że u niego w miejscowości nie ma schroniska, a później juz było... i niby kontaktował się z wolontariuszką w sprawie persów. Po tym, jak czytam, że chłopak boi się zejść do piwnicy, bo jest duża..., nie sądzę, żeby był taki obrotny i złapał kontakt z kimś ze schroniska. Takich nieścisłości jest strasznie dużo. Często wyrażał obawy o koszty np. leczenia, a później twierdzi, że kota kupią rasowego i tutaj już pieniądze nie grają roli... Zbyt duzo sprzecznych informacji i nieścisłości.
Wszystko to było zbyt chaotyczne, zmienne i raczej przypominało wypowiedzi młodszego dziecka.
Ale jeśli to nie jest żart, to ja się również bardzo zawiodłem.
Belastian pisze:Przecież to siostra zaproponowała, żeby przygarnąć właśnie tego kotka z ulicy. Nawet go trzymała na rękach, a teraz to niby ona jest przeciwna.
Belastian pisze:Często wyrażał obawy o koszty np. leczenia, a później twierdzi, że kota kupią rasowego i tutaj już pieniądze nie grają roli...
Belastian pisze:Zbyt duzo sprzecznych informacji i nieścisłości.
Wszystko to było zbyt chaotyczne, zmienne i raczej przypominało wypowiedzi młodszego dziecka
cariewna pisze: NIe wiem, jak to się dzieje, ale kociarze to się zawsze z każdym dogadają - nie tylko na kocie tematy(pozdrowienia dla reddie
)
kalair pisze:Ja też zaczynam podejrzewać, że ten wątek jest troszkę niepoważny![]()
KamilM_93 pisze:Niestety to nie żart. Zapomnialem wam powiedziec ale tego kota nie tylko ja chcę ale rowniez moja mama. Jak przynioslem tego kotka to miala taki skwaszona minewlasnie taka jak na tym emotikonie. Ona wczoraj zaproponowala nam kotka rasowego od znajomego taty i ja sie zgodzilem. Napewno kot bedzie zdiczaly jak to moja sis mówiła a na sile nie bede go brac jak dla mamy niezbyt sie podoba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 158 gości