Koty, grzeczne być, nie chorować, bo gattara wam nowego lokatora sprowadzi, jak nie tego, to innego (dzianego lub dzielnego weta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:O, gattarę chcą wyswatać z dzianym vel dzielnym chłopem![]()
Koty, grzeczne być, nie chorować, bo gattara wam nowego lokatora sprowadzi, jak nie tego, to innego (dzianego lub dzielnego weta)
gattara pisze:
Żabcia faktycznie jest jakaś smętna, to już wczoraj było lepiej... martwię się.
gattara pisze:PaniDagmaro, nie krzycz na mnie
. Nic na to nie poradzę że ilekroć Wega ma gorszy moment dostaję "małpiego rozumu"
. Weta już nie pytam bo ma mnie dość
.
Kolczyki mam od roku, niczego mi tu nie imputuj
gattara pisze:Dagmara, "somsiad" siedział sobie wtedy w domku, sama sobie zrobiłam fotki, a ta zalotność to specjalnie dla Ciebie
.
Już mi tutaj lata liczyli, Karolina nawet obstawiała że jestem panią na emeryturze
.
Mam trochę więcej niż Ty![]()
Żabcia faktycznie jest jakaś smętna, to już wczoraj było lepiej... martwię się.
Aga86 pisze:Drogie Cioteczki proszę mi tu Ali nie swatać. Jak zechce to się sama "wyswata".
Alu, ja za stara jestem na to, żeby mi sie udzieliło cokolwiek.
16*2, kiedy to było? Aj już nie pamiętam.
Aga86 pisze:Co do Weguni, to ja wiem, że tak trudno jest sie nie denerwować i przejmować, ale ona ma prawo mieć gorsze i lepsze dni.
Dzisiaj jest tak niskie ciśnienie, że wszyscy są senni i ospali. Nawet Haker, jak wróciłam z pracy to nie witał mnie przy drzwiach wejściowych tylko spał w najlepsze na kanapie.
elfrida pisze:Ja sobie wypraszam pani AluChyba kazda logicznie
myslaca osoba po lustracji by stwierdzila,ze wac Panna to co najmniej na rencie,nie mowiac juz o emeryturze, siedzi!tak strzelalam,ze na jekiejs nauczycielskiej..i czas..i slownictwo..i wogole wszystko
.A tutaj jakze mile suprise
..i to jeszcze zodiakalna Panna i to na wydaniu
![]()
elfrida pisze:A ja mam koraaaale...korale i kolczyyyyki![]()
Dziekuje Alu!Sliczne sa![]()
za Wegunie...i popisuje sie pod tym,co Dziewczyny juz wczesniej napisaly....potrzeba czasu,ale doskonale Cie rozumiem Alusku!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości