Wątek Kłólika Azorka i reszty II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2007 12:44

O, gattarę chcą wyswatać z dzianym vel dzielnym chłopem :lol:

Koty, grzeczne być, nie chorować, bo gattara wam nowego lokatora sprowadzi, jak nie tego, to innego (dzianego lub dzielnego weta :twisted: )
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw maja 31, 2007 12:51

Kicorek pisze:O, gattarę chcą wyswatać z dzianym vel dzielnym chłopem :lol:

Koty, grzeczne być, nie chorować, bo gattara wam nowego lokatora sprowadzi, jak nie tego, to innego (dzianego lub dzielnego weta :twisted: )

myslisz, ze postraszenie kotow 'somsiadem' bedzie lepsze od najlepszych lekow? :lol:
no w sumie, cos w tym jest :lol:
Wega takie przerazone miala oczy, gdy jej zdjecia robil :twisted:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Czw maja 31, 2007 12:55

trzymajcie się koty i nie dręczcie Dużej męczonej na forum przez ciotki wizjami chłopów na wydaniu :twisted:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw maja 31, 2007 13:14

No Cioteczki, nie podejrzewałam Was o takie niecne knowania względem mojej biednej osoby :twisted: . Myślałam że bardziej Wam na mnie zależy i nie będziecie mnie chciały jakimś dzianym vel dzielnym szczuć :evil: .
Chociaż Kociaste chyba by nie chciały obcego w domu, może takie widmo krążące nad spokojem naszego domostwa zadziała :twisted: .

Ktoś mnie namawiał na wrzucenie fotek :lol:, dam dwie i jakoś będziecie musiały to znieść :twisted:

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 4ebe41dbe5
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... e0c59411c6
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw maja 31, 2007 15:00

Nie takie wiadomości chciałam dziś zobaczyć ale przynajmniej zdjęcia z linka bardzo mi się spodobały...
Pozdrawiam Ewa
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw maja 31, 2007 15:03

a te zdjecia tez 'somsiad' robil...?
bo tak zalotnie patrzysz... :lol:

i oczywiscie slicznie wyszlas :)

a ja sie ciagle zastanawiam ile masz lat i nie moge sie zdecydowac :twisted:

Dagmara

Post » Czw maja 31, 2007 15:05

Dagmara, "somsiad" siedział sobie wtedy w domku :lol: , sama sobie zrobiłam fotki, a ta zalotność to specjalnie dla Ciebie :P.
Już mi tutaj lata liczyli ;), Karolina nawet obstawiała że jestem panią na emeryturze :lol:.
Mam trochę więcej niż Ty :twisted:

Żabcia faktycznie jest jakaś smętna :(, to już wczoraj było lepiej... martwię się.
Obrazek

gattara

Post » Czw maja 31, 2007 15:11

gattara pisze:
Żabcia faktycznie jest jakaś smętna :(, to już wczoraj było lepiej... martwię się.

Ja sie tu musze wypowiedziec w sprawie Zabci. Od tego zaczne.
Ala (Ala? Pani Ala?) Zabcia przeszla bardzo powazna operacje. Ma prawo miec gorszy i lepszy dzien.
Wiem co mowie, bo leczylam 2 psy z nowotworow. Wczoraj moze miala wiecej sily, moze lepiej dzialaly leki. Nie prowokuj tu nic niepotrzebnymi myslami. Ona potrzebuje teraz czasu. Rozcieli jej brzuszek caly. Przeciez mogla zle spac przez chwile, naciagnac cos, urazic, moga przy jakims kroku zle stanac.
Ja wiem, ze sie odchodzi od zmyslow, ale prosze porozmawiac z wetem.
Jej potrzeba Zabci potrzeba duzo sily teraz, tylko Twojej sily.
I jak cos bedziesz wiedziala to daj znac! no! i kciuki :ok:

(mam podobne kolczyki. i na 100% mialam je pierwsza)
zdefiniuj prosze TROCHE wiecej :twisted:

Dagmara

Post » Czw maja 31, 2007 15:17

Pani ;) Dagmaro, nie krzycz na mnie :roll: . Nic na to nie poradzę że ilekroć Wega ma gorszy moment dostaję "małpiego rozumu" :oops: . Weta już nie pytam bo ma mnie dość :twisted: .

Kolczyki mam od roku :twisted: , niczego mi tu nie imputuj :P. Kobiety się o wiek nie pyta :P. 16 pomnóż przez 2 i już będziesz miała wynik :ryk:
Obrazek

gattara

Post » Czw maja 31, 2007 15:21

gattara pisze:Pani ;) Dagmaro, nie krzycz na mnie :roll: . Nic na to nie poradzę że ilekroć Wega ma gorszy moment dostaję "małpiego rozumu" :oops: . Weta już nie pytam bo ma mnie dość :twisted: .

Kolczyki mam od roku :twisted: , niczego mi tu nie imputuj :P

nie krzycze. mowie spokojnym glosem. staram sie pomoc i uspokoic sytuacje. bedzie dobrze. sama zobaczysz :ok:

i ze niby ja imputuje? za trudne slowo, nie wiem co to znaczy :twisted:
ja blondynka, nie zapominaj :ryk:

no to musze powiedziec z pelna nuta kobiecej zazdrosci i zawisci, ze nie wygladasz. a mi cale zycie ten wiatr w oczy, nawet w wieku :lol:
Pani Dagmaro :ryk: :ryk: :ryk:

Dagmara

Post » Czw maja 31, 2007 18:31

Drogie Cioteczki proszę mi tu Ali nie swatać. Jak zechce to się sama "wyswata".
Alu, ja za stara jestem na to, żeby mi sie udzieliło cokolwiek.
16*2, kiedy to było? Aj już nie pamiętam.

Co do Weguni, to ja wiem, że tak trudno jest sie nie denerwować i przejmować, ale ona ma prawo mieć gorsze i lepsze dni.
Dzisiaj jest tak niskie ciśnienie, że wszyscy są senni i ospali. Nawet Haker, jak wróciłam z pracy to nie witał mnie przy drzwiach wejściowych tylko spał w najlepsze na kanapie.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw maja 31, 2007 19:04

gattara pisze:Dagmara, "somsiad" siedział sobie wtedy w domku :lol: , sama sobie zrobiłam fotki, a ta zalotność to specjalnie dla Ciebie :P.
Już mi tutaj lata liczyli ;), Karolina nawet obstawiała że jestem panią na emeryturze :lol:.
Mam trochę więcej niż Ty :twisted:

Ja sobie wypraszam pani Alu :evil: Chyba kazda logicznie :roll: myslaca osoba po lustracji by stwierdzila,ze wac Panna to co najmniej na rencie,nie mowiac juz o emeryturze, siedzi!tak strzelalam,ze na jekiejs nauczycielskiej..i czas..i slownictwo..i wogole wszystko :lol: .A tutaj jakze mile suprise :lol: ..i to jeszcze zodiakalna Panna i to na wydaniu :lol:
A ja mam koraaaale...korale i kolczyyyyki :P
Dziekuje Alu!Sliczne sa :D
:ok: za Wegunie...i popisuje sie pod tym,co Dziewczyny juz wczesniej napisaly....potrzeba czasu,ale doskonale Cie rozumiem Alusku!

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Czw maja 31, 2007 19:29

Aga86 pisze:Drogie Cioteczki proszę mi tu Ali nie swatać. Jak zechce to się sama "wyswata".
Alu, ja za stara jestem na to, żeby mi sie udzieliło cokolwiek.
16*2, kiedy to było? Aj już nie pamiętam.

Nareszcie głos rozsądku :) . Dzięki Haniu :)

Aga86 pisze:Co do Weguni, to ja wiem, że tak trudno jest sie nie denerwować i przejmować, ale ona ma prawo mieć gorsze i lepsze dni.
Dzisiaj jest tak niskie ciśnienie, że wszyscy są senni i ospali. Nawet Haker, jak wróciłam z pracy to nie witał mnie przy drzwiach wejściowych tylko spał w najlepsze na kanapie.

Wiem, wiem ale nie jestem w stanie się opanować :oops: . Pewnie masz rację, skoro nawet Haker ma senny dzień :wink:

elfrida pisze:Ja sobie wypraszam pani Alu :evil: Chyba kazda logicznie :roll: myslaca osoba po lustracji by stwierdzila,ze wac Panna to co najmniej na rencie,nie mowiac juz o emeryturze, siedzi!tak strzelalam,ze na jekiejs nauczycielskiej..i czas..i slownictwo..i wogole wszystko :lol: .A tutaj jakze mile suprise :lol: ..i to jeszcze zodiakalna Panna i to na wydaniu :lol:

Jakie mianowicie słownictwo?? Pani Karolino proszę mnie tutaj nie lustrować :P

elfrida pisze:A ja mam koraaaale...korale i kolczyyyyki :P
Dziekuje Alu!Sliczne sa :D
:ok: za Wegunie...i popisuje sie pod tym,co Dziewczyny juz wczesniej napisaly....potrzeba czasu,ale doskonale Cie rozumiem Alusku!

To ja Ci dziękuję :D . Zresztą śliczne będą dopiero na Tobie :)

Dziękuję Wam Dziewczyny, jesteście moimi dobrymi duchami :).
Obrazek

gattara

Post » Czw maja 31, 2007 21:41

Mam nadzieję, że jak następny raz wejdę na Azorkowy wątek będą przyjemniejsze wieści ;) Bez duszności i złego samopoczucia, co po niektórych kociastych :)
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Czw maja 31, 2007 22:47

ja tez jestem dobry duch?
wole byc mara :twisted:

wieczorne glaski i usciski, najpierw dla Weguni, potem dla reszty Ksiezniczek, potem dla Panow a na koncu szczegolne i najdlusze czulosci dla Mojego Mezczyzny :)

Dagmara

[poprzednia][następna]