Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
TygrysiaKotka pisze:...bez obiecywania komus ze wykastruje go w twojej lecznicy lub w lecznicy twojej znajomej bez zobowiaznan ze beda wplacac kase na konto ...
TygrysiaKotka pisze:nie pozwalajac im na potomstwo i przyporzadkujac je sobie...
TygrysiaKotka pisze:SYLWKA nie interesuj sie takimi rzeczami ja ez nie zycze nikomu zeby spotkal osobe tak zarozumiala i nietolerancyjna jak ty
TygrysiaKotka pisze:watpie bo oni chca po prostu kota a nie umowy inwigilacje itp. po prostu kota jak ja - bez budowana specjalnych zabezpieczen bez obiecywania komus ze wykastruje go w twojej lecznicy lub w lecznicy twojej znajomej bez zobowiaznan ze beda wplacac kase na konto - po prostu kot ktory bedzie sobie u nich mieszkal chodzil gdzie chcial i kiedy chcial
jesli wlasciciel chce zeby jego kotka miala mlode ma je komu oddac i ma do tego warunki to ie widze przeszkod
TygrysiaKotka pisze:NIE CHODZI mi o opieke nad kotami a kontrolowane ich wlascicieli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości