Moderator: Estraven
sibia pisze:Sylwka (przepraszam, ze oftopikuję), a balkonowe? Kupilam begonie, pelargonie, aksamitki i bacopy, no i lobelie i jeszcze takie co nie pamietam. Truja?
Sylwka pisze:sibia pisze:Sylwka (przepraszam, ze oftopikuję), a balkonowe? Kupilam begonie, pelargonie, aksamitki i bacopy, no i lobelie i jeszcze takie co nie pamietam. Truja?
Nie wiem - trzeba sprawdzić. Mam zakodowane w głowie, że pelargonie nie są OK, bo u moich rodziców pilnuje Zenka. Ale chyba kot takiego "śmierdziucha" nie ruszy.
Sylwka pisze:sibia pisze:Sylwka (przepraszam, ze oftopikuję), a balkonowe? Kupilam begonie, pelargonie, aksamitki i bacopy, no i lobelie i jeszcze takie co nie pamietam. Truja?
Nie wiem - trzeba sprawdzić. Mam zakodowane w głowie, że pelargonie nie są OK, bo u moich rodziców pilnuje Zenka. Ale chyba kot takiego "śmierdziucha" nie ruszy.
zitkala pisze:Oj- glistyNela miala glisty. i nie wiadomo na ile odrobaczanie bylo skuteczne (ostatnio dostala vetminth x2, z odstepem 2 tygodnie). .
Sylwka pisze: Zrobiłabym dokładne badania kupala przed decyzją, bo może robali jednak nie ma.
Zrobiłabym dokładne badania kupala przed decyzją, bo może robali jednak nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Martini1989 i 270 gości