nie miala baba klopotu, to sobie wziela kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dagmara pisze:cos mi sie tylko nie zgadza, na tym watku ofiara jestem ja, na watku Pstrokatej - ona... hmmmm...
Dagmara pisze:a ja jestem jeszcze myta tym sciernym jezykiem po uszach i po czole w srodku nocy!!!
czarna.wdowa pisze:Dagmara - podobno takie rozdwojenia jaźni można juz leczyć
Dagmara pisze:ja sie bronic nie umiem, cicha dziewczynka jestem, niesmiala, no!
ide plakac, no!
elfrida pisze:Tak to jest jak czlowiek sie nie uczyl za mlodu....siedzialabym teraz w pracy przy komputerku, ciezko pracowala piszac posty to tu to tam..a tak ganiam sobie z lopata i przerzucam wegiel,wracam do domu,czekam 15 minut az mi sie komp zalaczy...wchodze na watek Klolika Azika i nie wiem o co chodzi![]()
Jak Azikowe zdrowko,lepiej juz po pigulach?
Dagmara pisze:wiesz, to ze czlowiek pamieta samoloty nad mielcem i lekko lysieje, nie musi byc od razu powodem do zartow
czrna.wdowa pisze:Wobec powyższego skłonna jestem uznać twoją nieśmiałość
elfrida pisze:Tak to jest jak czlowiek sie nie uczyl za mlodu....siedzialabym teraz w pracy przy komputerku, ciezko pracowala piszac posty to tu to tam..a tak ganiam sobie z lopata i przerzucam wegiel,wracam do domu,czekam 15 minut az mi sie komp zalaczy...wchodze na watek Klolika Azika i nie wiem o co chodzi![]()
Dagmara pisze:elfrida pisze:Tak to jest jak czlowiek sie nie uczyl za mlodu....siedzialabym teraz w pracy przy komputerku, ciezko pracowala piszac posty to tu to tam..a tak ganiam sobie z lopata i przerzucam wegiel,wracam do domu,czekam 15 minut az mi sie komp zalaczy...wchodze na watek Klolika Azika i nie wiem o co chodzi![]()
zamienie Twoj wegiel na moje tlumaczenia
poza tym na tym watku okropnie z ludzi zartuja, nie wiem co ja tu jeszcze robie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości