Wątek Kłólika Azorka i reszty II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 14, 2007 12:39

a ja jestem jeszcze myta tym sciernym jezykiem po uszach i po czole w srodku nocy!!!

nie miala baba klopotu, to sobie wziela kota :ryk:

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Pon maja 14, 2007 12:40

Dagmara pisze:cos mi sie tylko nie zgadza, na tym watku ofiara jestem ja, na watku Pstrokatej - ona... hmmmm... :oops:

Dagmara - podobno takie rozdwojenia jaźni można juz leczyć :lol:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon maja 14, 2007 12:43

Dagmara pisze:a ja jestem jeszcze myta tym sciernym jezykiem po uszach i po czole w srodku nocy!!!

No tu nie powinnaś się czepiać - darmowy peeling enzymatyczny :twisted: , to czysta korzyść :twisted: .

czarna.wdowa pisze:Dagmara - podobno takie rozdwojenia jaźni można juz leczyć :lol:

Podobno tak :lol: ale czasem jest już za późno :ryk:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon maja 14, 2007 12:52

2 na mnie jedna?
ja sie bronic nie umiem, cicha dziewczynka jestem, niesmiala, no!

ide plakac, no! :twisted:

Dagmara

Post » Pon maja 14, 2007 12:55

Dagmara pisze:ja sie bronic nie umiem, cicha dziewczynka jestem, niesmiala, no!

ide plakac, no! :twisted:

8O 8O
A z której strony cicha i nieśmiała? :twisted: Najlepiej jak dasz fotę dokumentującą :wink: , może się damy nabrać... to znaczy przekonać chciałam powiedzieć :twisted:
Obrazek

gattara

Post » Pon maja 14, 2007 12:59

Dagmara

Post » Pon maja 14, 2007 13:02

To jednak Beksa jest od Ciebie zdecydowanie ładniejsza :twisted: , chociaż uśmiech masz niebrzydki :lol: . Nie przekonałaś mnie... próbuj dalej :twisted:
Obrazek

gattara

Post » Pon maja 14, 2007 13:09

wiesz, to ze czlowiek pamieta samoloty nad mielcem i lekko lysieje, nie musi byc od razu powodem do zartow :lol:

Dagmara

Post » Pon maja 14, 2007 13:10

Wobec powyższego skłonna jestem uznać twoją nieśmiałość
chociaż zgadzam się z Alą że Beksia jest duuużo ładniejsza a podobno takim szybciej się ufa :D

czarna.wdowa

Post » Pon maja 14, 2007 13:11

Tak to jest jak czlowiek sie nie uczyl za mlodu....siedzialabym teraz w pracy przy komputerku, ciezko pracowala piszac posty to tu to tam..a tak ganiam sobie z lopata i przerzucam wegiel,wracam do domu,czekam 15 minut az mi sie komp zalaczy...wchodze na watek Klolika Azika i nie wiem o co chodzi :ryk:
Jak Azikowe zdrowko,lepiej juz po pigulach?

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Pon maja 14, 2007 13:14

elfrida pisze:Tak to jest jak czlowiek sie nie uczyl za mlodu....siedzialabym teraz w pracy przy komputerku, ciezko pracowala piszac posty to tu to tam..a tak ganiam sobie z lopata i przerzucam wegiel,wracam do domu,czekam 15 minut az mi sie komp zalaczy...wchodze na watek Klolika Azika i nie wiem o co chodzi :ryk:

zamienie Twoj wegiel na moje tlumaczenia :ryk:
poza tym na tym watku okropnie z ludzi zartuja, nie wiem co ja tu jeszcze robie :twisted:

Dagmara

Post » Pon maja 14, 2007 13:14

ale do KOTTa też się zapisuję - jestem notorycznie bita i drapana przez dwa potfory
celem tych zabiegów jest obudzenie mnie, zagonienie do kuchni i wymuszenie jedzenia :roll:
dodatkowo stosowany jest terror psychiczny polegajacy na śpiewaniu pieśni masowych o 4 rano i znaczące spojrzenia na za późno wyczyszczoną kuwetą

czarna.wdowa

Post » Pon maja 14, 2007 13:17

Dagmara pisze:wiesz, to ze czlowiek pamieta samoloty nad mielcem i lekko lysieje, nie musi byc od razu powodem do zartow :lol:

Masz rację, zachowałam się jak świnia :ryk: Ale to z wrażenia :twisted: Twa uroda jest powalająca :oops:
czrna.wdowa pisze:Wobec powyższego skłonna jestem uznać twoją nieśmiałość

I już wiemy że były ku temu powody :ryk:

elfrida pisze:Tak to jest jak czlowiek sie nie uczyl za mlodu....siedzialabym teraz w pracy przy komputerku, ciezko pracowala piszac posty to tu to tam..a tak ganiam sobie z lopata i przerzucam wegiel,wracam do domu,czekam 15 minut az mi sie komp zalaczy...wchodze na watek Klolika Azika i nie wiem o co chodzi :ryk:

Praca fizyczna to samo zdrowie :wink: . I świeże powietrze jest dookoła ;)

Tu nigdy do końca nie wiadomo o co chodzi :ryk:

Azik ma się trochę lepiej, w każdym razie już tak strasznie nie charczy. Powinno się poprawiać...
Obrazek

gattara

Post » Pon maja 14, 2007 13:32

Dagmara pisze:

zamienie Twoj wegiel na moje tlumaczenia :ryk:
poza tym na tym watku okropnie z ludzi zartuja, nie wiem co ja tu jeszcze robie :twisted:

To ja wole jednak ta lopata pomachac :twisted: ja tez sie zastanawiam co ja tu jeszcze robie ..ale ztroche innego powodu....a mianowicie JA NIE NADAZAM :twisted:
Alu mam propozycje..moze jakas mala odnoga tego watku dla pozostajacych w tyle albo ograniczenie dziennej liczby postow tak gzdzes sztukow 3 :lol:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Pon maja 14, 2007 13:36

niestety wolniejsi muszą sobie jakoś radzić :twisted:
a te 3 posty to na osobę czy raczej na ilość kotów :lol:

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]