Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Akineko pisze:jeszcze odsypiają?
to prawie dwa dni, może je obudź?![]()
Ais pisze:Tak sobie pomyślałam, że Franiowi to by się przydały częste wizyty gości w moim domu. Jak z perspektywy czasu patrzę na niedzielną wizyte ciotki smil, to dochodzę do wniosku że pod koniec wizyty to on się najnormalniej w świecie popisywał![]()
smil pisze:
A w ramach terapii to ja zawsze chętnie wpadnę![]()
![]()
Ais pisze:A Franiowi dziś włączył się "dresiarz mode". Chodzi to to po domu z miną "komu by tu przy....ić", kołysze się na boki i zadziornie podryguje to jednym, to drugim barkiem
tanita pisze:Ais pisze:A Franiowi dziś włączył się "dresiarz mode". Chodzi to to po domu z miną "komu by tu przy....ić", kołysze się na boki i zadziornie podryguje to jednym, to drugim barkiem
nic tylko podrzucić mu Mruf jako sparing-partnera lub jako dziewczynę dresiarza
Ais pisze:Moje koty uznały że reklamówka którą dostałam od Beaty (na przetransportowanie pudełka) jest ich, tylko ich i jest najfajniejszą wycieraczką świata, tarzanie się w niej jest największym przywilejem kota i w związku z tym trzeba walczyć o miejsce przy tym dużym kawałku folii ze "Smyka". Pędzel mnie rąbnął łapą![]()
![]()
![]()
Ais pisze: Dresiarskie zabawy chyba sie na razie skończyły, bo Franek po południu wygonił Tośkę z namiotu i sobie w nim poleżał. Teraz śpi w nim Tosia, chyba uznali w końcu że jest możliwe używanie go na zmianę
Ais pisze:Moje koty uznały że reklamówka którą dostałam od Beaty (na przetransportowanie pudełka) jest ich, tylko ich i jest najfajniejszą wycieraczką świata, tarzanie się w niej jest największym przywilejem kota i w związku z tym trzeba walczyć o miejsce przy tym dużym kawałku folii ze "Smyka". Pędzel mnie rąbnął łapą![]()
![]()
![]()
smil pisze:I po co pchałaś łapki do świętej reklamówki? Toż ona nie dla Ciebie przeznaczona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 21 gości