Franio, Tosia i Tymianek. Pędzelek['] /dużo fot

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 06, 2007 23:12

... no tak, a koty znów odsypiają martwym bykiem ten dzień pełen wrażeń.... ;)

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Wto maja 08, 2007 1:31

jeszcze odsypiają?
to prawie dwa dni, może je obudź? :roll: :wink:
Obrazek

Akineko

Od: Pt wrz 23, 2005 10:20

Post » Wto maja 08, 2007 18:11

Akineko pisze:jeszcze odsypiają?
to prawie dwa dni, może je obudź? :roll: :wink:

:twisted: :twisted: :twisted:
wiesz, ja należę do tych panikarzy, którzy budzą kota jak za długo śpi żeby sprawdzić czy na pewno żyje :twisted: więc moje futra nie mogłyby odsypiać tak długo - albo by zostały sierotami bo ich Duża by na zawał zeszła ;)

Tak sobie pomyślałam, że Franiowi to by się przydały częste wizyty gości w moim domu. Jak z perspektywy czasu patrzę na niedzielną wizyte ciotki smil, to dochodzę do wniosku że pod koniec wizyty to on się najnormalniej w świecie popisywał 8O :)

A wiec ciotki - zapraszamy w nasze progi ! :)

Ais

Post » Wto maja 08, 2007 21:55

Ais pisze:Tak sobie pomyślałam, że Franiowi to by się przydały częste wizyty gości w moim domu. Jak z perspektywy czasu patrzę na niedzielną wizyte ciotki smil, to dochodzę do wniosku że pod koniec wizyty to on się najnormalniej w świecie popisywał 8O :)

He he, no trochę się może i popisywał; cieszę się, że w ogóle się przełamał i z nami siedział :D

A w ramach terapii to ja zawsze chętnie wpadnę :twisted: 8)
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Wto maja 08, 2007 22:02

smil pisze:
A w ramach terapii to ja zawsze chętnie wpadnę :twisted: 8)

trzymam za słowo pisane :twisted: :twisted: :twisted:

A Franiowi dziś włączył się "dresiarz mode". Chodzi to to po domu z miną "komu by tu przy....ić", kołysze się na boki i zadziornie podryguje to jednym, to drugim barkiem ;)

Tośce już się oberwało, na szczęście ona nie daje sobie w kasze dmuchać , a poza tym oberwało jej się poniekąd słusznie, bo od dwóch dni zaanektowała Franiowy namiocik.
Oczywiscie od kiedy ona tam sypia, on do niego nie wchodzi nawet gdy Tośka jest hen daleko - w końcu to teraz teren wroga :twisted:

Za to poczciwca Pędzla muszę chyba wysłać na szkolenie dla kotow obronnych, bo coś za bardzo daje sobie włazić na głowe - a konkretnie spuszczać bęcki ;)

Ais

Post » Wto maja 08, 2007 22:06

Franio dresiarz? Ten słodki, zahukany kotuszek? No nie wierzę... :twisted:
Niezłą ma amplitudę nastrojów :wink:

A Pędzel niech się nie daje, w końcu taki dorodny jest :wink: :ok:
smil
[Obrazek

smil

Post » Śro maja 09, 2007 7:13

Pędzel nie daj się nie bądź gapa :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Śro maja 09, 2007 7:46

Ais pisze:A Franiowi dziś włączył się "dresiarz mode". Chodzi to to po domu z miną "komu by tu przy....ić", kołysze się na boki i zadziornie podryguje to jednym, to drugim barkiem ;)

nic tylko podrzucić mu Mruf jako sparing-partnera lub jako dziewczynę dresiarza :lol:
Obrazek
Nie ma Sopelka :(

tanita

Od: Śro lip 27, 2005 22:17

Post » Śro maja 09, 2007 9:55

tanita pisze:
Ais pisze:A Franiowi dziś włączył się "dresiarz mode". Chodzi to to po domu z miną "komu by tu przy....ić", kołysze się na boki i zadziornie podryguje to jednym, to drugim barkiem ;)

nic tylko podrzucić mu Mruf jako sparing-partnera lub jako dziewczynę dresiarza :lol:

e to ja mam inny pomysł, wypożyczę go Wam, chcecie ? :twisted:

on by się tam dobrze czuł, w końcu to chłopak z Bródna :twisted:

Tak w zasadzie to Franek ma dziewczynę dresiarza, nawet dośc typową : taka co to w razie kłótni przesadnie głośno drze mordę i używa wielu niecenzuralnych wyrazów ;)

Ais

Post » Śro maja 09, 2007 21:14

Dresiarskie bitwy niezmiennie trwają.
Co tym kotom odbiło :evil: :evil: :evil:

Rozumiem, może to sposób na zrzucanie kilkogramów.... i przy okazji pomagają sobie przy zrzucaniu zimowego futra - po co czekać az wypadnie, jak można sobie nawzajem powyrywać :twisted:

Szkoda tylko że to takie głośne jest, i że tratują pół domu po drodze ;)

A ja dziś nie mogę skupić mysli na niczym innym niż Kubinek :(
On jest taki słaby.... nie umiem sobie wyobrazić świata bez niego - był z nami od mojej matury i choć ostatnie 3,5 roku spędziliśmy oddzielnie, nadal gdzieś w głębi jest moim kotem i ponownie zżyłam się z nim w ostatnich tygodniach, odwiedzając Bonkę i wożąc go do weta... Kubiniu, proszę, zbierz się w sobie, ja nie chcę żeby to był już Twój czas :cry:

Ais

Post » Czw maja 10, 2007 22:17

Moje koty uznały że reklamówka którą dostałam od Beaty (na przetransportowanie pudełka) jest ich, tylko ich i jest najfajniejszą wycieraczką świata, tarzanie się w niej jest największym przywilejem kota i w związku z tym trzeba walczyć o miejsce przy tym dużym kawałku folii ze "Smyka". Pędzel mnie rąbnął łapą 8O 8O 8O

Dresiarskie zabawy chyba sie na razie skończyły, bo Franek po południu wygonił Tośkę z namiotu i sobie w nim poleżał. Teraz śpi w nim Tosia, chyba uznali w końcu że jest możliwe używanie go na zmianę ;)

Ais

Post » Czw maja 10, 2007 22:22

Ais pisze:Moje koty uznały że reklamówka którą dostałam od Beaty (na przetransportowanie pudełka) jest ich, tylko ich i jest najfajniejszą wycieraczką świata, tarzanie się w niej jest największym przywilejem kota i w związku z tym trzeba walczyć o miejsce przy tym dużym kawałku folii ze "Smyka". Pędzel mnie rąbnął łapą 8O 8O 8O

I po co pchałaś łapki do świętej reklamówki? Toż ona nie dla Ciebie przeznaczona :twisted:

Ais pisze: Dresiarskie zabawy chyba sie na razie skończyły, bo Franek po południu wygonił Tośkę z namiotu i sobie w nim poleżał. Teraz śpi w nim Tosia, chyba uznali w końcu że jest możliwe używanie go na zmianę ;)

I dobrze, że się dogadali :)
U nas namiot na czas jakiś popadł w niełaskę, właśnie po fazie rywalizacji :? :wink:
smil
[Obrazek

smil

Post » Czw maja 10, 2007 22:30

Ais pisze:Moje koty uznały że reklamówka którą dostałam od Beaty (na przetransportowanie pudełka) jest ich, tylko ich i jest najfajniejszą wycieraczką świata, tarzanie się w niej jest największym przywilejem kota i w związku z tym trzeba walczyć o miejsce przy tym dużym kawałku folii ze "Smyka". Pędzel mnie rąbnął łapą 8O 8O 8O

wiesz Ais, ta reklamowka byla wyjeta z "kociej" szuflady
a tam panoszy sie w najlepsze woreczek z najlepsza kocimietka prosto ze Stanow :wink:

Twoje koty wiedza po prostu, co dobre :twisted: :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw maja 10, 2007 22:34

smil pisze:I po co pchałaś łapki do świętej reklamówki? Toż ona nie dla Ciebie przeznaczona :twisted:

bo mnie jej zawartośćwielce interesowała :twisted: :twisted: :twisted:
ale widocznie koty dbają o moją linie - w środku były czekoladki :twisted:

Kocimiętka, hmmm... to wyjaśnia wszytko :)

Bo Pędzel np w zetknięciu z walerianą robi się zaczepno-aktywny ;)

Ais

Post » Pon maja 14, 2007 22:15

Halo halo, jakie wieści?

Wiem Ais, że się rozdwajasz, bo Beaty towarzystwo masz pod opieką, no i Kubusia poniekąd - ale i własne stado trzeba trochę pohołubić :wink:
smil
[Obrazek

smil

[poprzednia][następna]