Layla i Gryfin -diabełek i aniołek.W super domu u Doruniad:D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 23, 2007 19:33

Magija pisze:Paskudna Magic, czy Ty na prawdę chcesz o tym nie zapomnieć? 8O
Mnie do dziś boli gardło :roll:

nawet nie pytam, co tam się działo, skoro gardło boli Ciebie, a nie maluchy :wink:

mokka, a gdzie potrawka z kurczaka ala Magija dla autystyka, co? :twisted: wszyscy dostają a Shibasek nie? nieładnie 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon kwi 23, 2007 19:41

Georg-inia pisze:mokka, a gdzie potrawka z kurczaka ala Magija dla autystyka, co? :twisted: wszyscy dostają a Shibasek nie? nieładnie 8)

Dostał też... ale nie wiedział co się z tym robi :roll: On to mógłby wcale nie jeść, a ładować akumulatorki wybałuszając oczyska :roll:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon kwi 23, 2007 19:44

mokkunia pisze:
Georg-inia pisze:mokka, a gdzie potrawka z kurczaka ala Magija dla autystyka, co? :twisted: wszyscy dostają a Shibasek nie? nieładnie 8)

Dostał też... ale nie wiedział co się z tym robi :roll: On to mógłby wcale nie jeść, a ładować akumulatorki wybałuszając oczyska :roll:

pewnie ma tam solary :ryk: przy wiosennym słońcu dwa takie solarki na kota wystarczą :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon kwi 23, 2007 21:26

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A wtedy jeszcze nic nie zapowiadało, tego, ze Magiję będzie do dzis boleć gardło :twisted:
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Pon kwi 23, 2007 21:35

Komiksowy horror w odcinkach się szykuje. Wy juz wiecie, jak podkrecać emocje! :lol:
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Wto kwi 24, 2007 7:36

TyMa pisze:Komiksowy horror w odcinkach się szykuje. Wy juz wiecie, jak podkrecać emocje! :lol:

a broń Bóg! żadnych odcinków nie będzie, nie zgadzam się!
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto kwi 24, 2007 7:57

mokkunia pisze:

Faktycznie wygląda na anorektyka :twisted:

A bury Gryfin jest prześliczny
napatrzeć się nie mogę :1luvu:
Layla słodka :mrgreen:
W ogóle kociaki do schrupania.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Wto kwi 24, 2007 17:04

Magicmada - dzięki za fotki :) Druga od dołu jest najcudniejsza :1luvu:
Wczoraj Layla zakończyła dzień pawikiem. Po 18 u weta dostała Vetminth, a po 23 wymiotowała. I teraz mam zagadkę, bo nie wiem, czy lek zadziała czy nie.
Rano kociaki obudziły mnie odgłosami zabawy na całego :) Łobuzują, przygryzają się, turlają w kuwecie, miskach z wodą i jedzeniem. Po ich zabawach wygląda jakby przeszło tornado :)
Layla ma zakraplane oczka i bardzo tego nie znosi :twisted: Kto ją widział w akcji pod tytułem "Layla jest wściekła" wie co ja mam z nią mam za cyrk :D :twisted: :lol:

A co komiksu z naszymi przygodami... Magija, może namalujesz jego wersję obrazkową i na bazarek? :twisted:

Beliowen, Gryfin to taka kopia Leośka jest :) I jak Leoś ma fajny dłuuugi ogon :)

mokkunia

Post » Wto kwi 24, 2007 17:11

mokkunia pisze:Beliowen, Gryfin to taka kopia Leośka jest :) I jak Leoś ma fajny dłuuugi ogon :)

I pewnie rozmiary też osiągnie Leośka jak dorośnie 8)

Ja chcę burego :crying:
ale mam już trzech, no.
abluo ergo sum

Beliowen

Post » Wto kwi 24, 2007 17:41

Beliowen pisze:Ja chcę burego :crying:
ale mam już trzech, no.

Ale nie masz 3 burych 8) To znaczy, że jeszcze możesz się dokocić :lol:

mokkunia

Post » Śro kwi 25, 2007 6:13

Pobudka o 4 dziś była :) A wczoraj do późna maluchy nie chciały spać :) Bo były sesje miziankowe, które tak im się spodobały, że potem zostawione same głośno domagały się ponownego wzięcia na ręce.
Gryfin wczoraj barankował TŻta w nos, a Layla mruczała i przytulała pyszczek :1luvu:
Gryfin tak bardzo podobny jest to Leośka naszego. Umaszczenie, długi ogon, barankowanie i to jego miauczenie :D Tak samo śmiesznie brzmi :D

mokkunia

Post » Śro kwi 25, 2007 7:24

Beliowen pisze:
mokkunia pisze:Beliowen, Gryfin to taka kopia Leośka jest :) I jak Leoś ma fajny dłuuugi ogon :)

I pewnie rozmiary też osiągnie Leośka jak dorośnie 8)

Ja chcę burego :crying:
ale mam już trzech, no.

A nie wiedzialas, ze trzeba miec parzyscie? :twisted:

piegusek

Od: Śro wrz 07, 2005 20:38

Post » Śro kwi 25, 2007 18:11

mokkunia pisze:Magicmada - dzięki za fotki :) Druga od dołu jest najcudniejsza :1luvu:
Wczoraj Layla zakończyła dzień pawikiem. Po 18 u weta dostała Vetminth, a po 23 wymiotowała. I teraz mam zagadkę, bo nie wiem, czy lek zadziała czy nie.
Rano kociaki obudziły mnie odgłosami zabawy na całego :) Łobuzują, przygryzają się, turlają w kuwecie, miskach z wodą i jedzeniem. Po ich zabawach wygląda jakby przeszło tornado :)
Layla ma zakraplane oczka i bardzo tego nie znosi :twisted: Kto ją widział w akcji pod tytułem "Layla jest wściekła" wie co ja mam z nią mam za cyrk :D :twisted: :lol:

A co komiksu z naszymi przygodami... Magija, może namalujesz jego wersję obrazkową i na bazarek? :twisted:

Beliowen, Gryfin to taka kopia Leośka jest :) I jak Leoś ma fajny dłuuugi ogon :)

mogę zrobic komiks, ale na litość boską, chyba ze ktoś za niego gotów byłby zapłacić średnią krajowa pensję miesięczną - nawet nie chcę o tym pamietać, pisać tym bardziej, a wersji obrazkowej mogłabym nie przeżyć :roll:

Kto by pomyślał, ze takie słodkie dzieci mogą tak zterroryzwoać trzy dorosłe baby :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw kwi 26, 2007 6:14

Tak patrzę na te fotki i się zastanawiam, co tu robi Lukrecja :roll: Ale potem patrzę kawałek mojego polarowego kocyka. Co Lukrecja robi na moim kocyku :?: Patrzę a na trzeciej fotce nosek Gryfinka... Dopiero zaskoczyłam :twisted: :lol:
Wczoraj Layla i Gryfin mieli lekcję jedzenia suchego. Kupiłam im Eukanubę kitten. Layla rzuciła się jak szalona, pięknie gryzła i warczała przy jedzeniu. A Gryfin? On łyka, nie gryzie no... Mało tego, on tak jakoś mało zainteresowany jedzeniem jest. Panna ma apetyt, a on tu skubnie, tam skubnie i zagrzebuje. Dzień upływa im na zabawach-spaniu-zabawach-spaniu :) Szkoda, że ja do pracy muszę chodzić i nie mogę siedzieć i ich obserwować. To lepsze niż najlepsze kino!

mokkunia

Post » Czw kwi 26, 2007 7:13

Magija pisze:Obrazek

Ależ różowy noseczek :mrgreen: :love:
abluo ergo sum

Beliowen

[poprzednia][następna]