Magija pisze:Paskudna Magic, czy Ty na prawdę chcesz o tym nie zapomnieć?![]()
Mnie do dziś boli gardło
nawet nie pytam, co tam się działo, skoro gardło boli Ciebie, a nie maluchy

mokka, a gdzie potrawka z kurczaka ala Magija dla autystyka, co?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Paskudna Magic, czy Ty na prawdę chcesz o tym nie zapomnieć?![]()
Mnie do dziś boli gardło
Georg-inia pisze:mokka, a gdzie potrawka z kurczaka ala Magija dla autystyka, co?wszyscy dostają a Shibasek nie? nieładnie
mokkunia pisze:Georg-inia pisze:mokka, a gdzie potrawka z kurczaka ala Magija dla autystyka, co?wszyscy dostają a Shibasek nie? nieładnie
Dostał też... ale nie wiedział co się z tym robiOn to mógłby wcale nie jeść, a ładować akumulatorki wybałuszając oczyska
TyMa pisze:Komiksowy horror w odcinkach się szykuje. Wy juz wiecie, jak podkrecać emocje!
mokkunia pisze:Georg-inia pisze:mokka, a gdzie potrawka z kurczaka ala Magija dla autystyka, co?wszyscy dostają a Shibasek nie? nieładnie
Dostał też... ale nie wiedział co się z tym robiOn to mógłby wcale nie jeść, a ładować akumulatorki wybałuszając oczyska
mokkunia pisze:Beliowen, Gryfin to taka kopia Leośka jestI jak Leoś ma fajny dłuuugi ogon
Beliowen pisze:Ja chcę burego
ale mam już trzech, no.
Beliowen pisze:mokkunia pisze:Beliowen, Gryfin to taka kopia Leośka jestI jak Leoś ma fajny dłuuugi ogon
I pewnie rozmiary też osiągnie Leośka jak dorośnie
Ja chcę burego
ale mam już trzech, no.
mokkunia pisze:Magicmada - dzięki za fotkiDruga od dołu jest najcudniejsza
![]()
Wczoraj Layla zakończyła dzień pawikiem. Po 18 u weta dostała Vetminth, a po 23 wymiotowała. I teraz mam zagadkę, bo nie wiem, czy lek zadziała czy nie.
Rano kociaki obudziły mnie odgłosami zabawy na całegoŁobuzują, przygryzają się, turlają w kuwecie, miskach z wodą i jedzeniem. Po ich zabawach wygląda jakby przeszło tornado
Layla ma zakraplane oczka i bardzo tego nie znosiKto ją widział w akcji pod tytułem "Layla jest wściekła" wie co ja mam z nią mam za cyrk
![]()
![]()
![]()
A co komiksu z naszymi przygodami... Magija, może namalujesz jego wersję obrazkową i na bazarek?
Beliowen, Gryfin to taka kopia Leośka jestI jak Leoś ma fajny dłuuugi ogon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Szymkowa i 67 gości