EwKo pisze:Wow! myślałam, że mnie w maliny wpuszczasz, a to w Googlach popularne całkiem
No gdziezbym smiala

A foty przepiekne!
Moderator: Estraven
EwKo pisze:Wow! myślałam, że mnie w maliny wpuszczasz, a to w Googlach popularne całkiem
EwKo pisze:Doroto, ten "macant" mnie zmylił![]()
Bo niby czasownik "macać" istnieje i u nas ma się dobrze, ale macanta bym nie wymyśliła![]()
![]()
EwKo pisze:Nie dziękuję, będzie przeprawa (uznał, że 3. kot to dowód na to, że mi palma dokumentnie odwaliła i on do mojego wariactwa ręki nie przyłoży). Mam nadzieję, że pomarudzi, nawymyśla, ale pojedzie
A muszę jutro weta odpowiednio wcześniej uprzedzić, żeby wyjął test z lodówy.
EwKo pisze:Królestwo za własny samochód i odwagę, żeby go prowadzićBo prawko jest. Obrasta kurzem już od kilku lat
.
EwKo pisze:Kończy mi się dziś L4, to co bolało, jak bolało - tak boli. Lekarki mojej nie ma, do innej nie pójdę, pozostaje mi jutro powlec się na konferencję i liczyć na to, że w poniedziałek uda mi się nie tylko zarejestrować do tej "mojej", ale jeszcze zdążyć wstąpić do niej po pracy
![]()
Ciekawie się zapowiada...
- podkreślone, dotyczy też MeliJaga kichała, trochę leciało z oka i trochę za dużo się drapała, miała brudne uszy, poza tym brzydka kupa.
(...)
Jowita - (...) rozdrapała sobie oko, spuchło, ropa lała się strumieniami. Była osowiała. Schudła. 2 lata temu ciężko znosiła lambliozę.
EwKo pisze:test Mela zaliczyła na jeden wielki MINUS, tak se napiszę, jakby kogo interesowało...
i nawet się urżnąć z radości nie można, bo człek na tabletkach jedzie... co za czasy...![]()
- no ba!naya pisze:A co do drugiej części to wiesz, co mówiłam... Poczekam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 189 gości