Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 07, 2007 19:22

Wczoraj udało sie małej, tej, co to najwięcej gania za Czekoladką, polizać ją :D Najpierw pocałowały się noskami, a potem mały rozbójnik zaczął ją lizać 8O :D Czeko przez chwilę stała jak wmurowana, nie wiedziała jak zareagować, przez chwilę miała ochotę zrewanżować sie tym samym, ale jakoś sie nie zdecydowała i wycofała. A ja już czekam z niecierpliwością na dalszy rozwój wypadków :D

Magdalenko- popatrz: z lewej strony, pod podpisem Wielbłądzia, stoi: Warszawa Imielin. Ale okazuje się, że to wcale nie tak daleko od Rzeszowa, bo Wielbłądzio była już w odwiedzinach u Czeko, razem z Ciocią Pixie z Lublina i Ciocią Gattarą z Mielca. I myślę, że wkrótce znów nam złożą wizytę :1luvu: (pliiiiiiiiz :) )

Ps. No to zaczęłam druga setkę :lol:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Śro mar 07, 2007 21:25

jako (byla) mieszkanka stalowej woli uwazam, ze odleglosc do rzeszowa jest stanowczo przesadzona. to tylko 6 godzin pociagiem :)

Dagmara

Od: Nie gru 31, 2006 9:37

Post » Śro mar 07, 2007 23:45

ooo, to ja chyba mam pomysł, kto teraz zostanie z moimi rozkoszniaczkami na dwie doby, żebym mogła znów odwiedzić Czekunię... Dagmara, chcesz poznać bliżej kotka, który Cię urzekł od pierwszego wejrzenia :twisted: :?: przekonałabyś się, że nie przesadzam :roll: :twisted:
znów mamy do Zwykłego Czarnego Kota tyle kilometrów robić :wink: ? a w ogóle to czy my mądre jesteśmy: o Zwykłym Czarnym Kocie sto stron napisać :roll: ?!!! i jeszcze mieć ochotę na więcej...?
Czekuniu, Zwykły Czarny Kocie :1luvu: ciotka ze stolycy jest teraz jeszcze bardziej zmęczoną ciotką niż dotąd :? te wszystkie dzieci są fajne, ale ile się trzeba nabiedzić, żeby je czymś zainteresować i utrzymać to zainteresowanie przez godzinę czy dwie :roll: ... ile trzeba dla nich rysować gier, robić kserówek, szukać podręczników... momentami wysiadam, a to dopiero miesiąc :roll: stanowczo potrzebna mi kototerapia - na którą zresztą też oczywiście brakuje czasu :( a jako że czarne koty są najlepszymi terapeutami: sypiam teraz w pokoju z całą trójką :D ...myślę, że już chyba jednak można mi gratulować/współczuć :wink: w kwestii Maciusia - i Ciebie pierwszą Czekuniu poproszę o opinię :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw mar 08, 2007 9:42

moge odwiedzic Juliana i spolke :lol:

mysle, ze nie trzeba Czeko prosic o opinie w sprawie Maciusia, bo Ciocia Wielbladzio juz decyzje podjela. wiec Czeko, Ty wiesz co masz powiedziec, prawda? jak sie Ciocia zapyta dla formalnosci :twisted:

Dagmara

Post » Czw mar 08, 2007 10:24

Hihihi :ryk:
Czarrrrrrno to widzę :wink:
Jak w Trójkącie Bermudzkim :wink: Tylko że u Ciebie pojawia się, a nie znika :lol:
Wielbłądku- ja proponuję, żebyś zaprosiła Dagmarę i jej aparat, i wreszcie obfociła te swoje kształcone koty :lol:
A tak na marginesie to Mamusia nie ma za wysokich aspiracji :?: Nie lepiej, żeby miały jakiś prosty fach w łapce- jakaś kucharka, sprzątaczka, hydraulik...... Żeby zarobiły na swoje utrzymanie, bo z dyplomem to marne szanse :roll:
Obrazek

agnes_czy

Post » Czw mar 08, 2007 10:29

melduje sie do obfocenia chetnie :lol:
ciekawe tylko co na to Ciocia Wielbladzio :twisted:

Julian moim modelem :lol:

Dagmara

Post » Czw mar 08, 2007 10:32

Tutaj takie świętowanie i obchody setnej strony a mnie nie ma :(. Niestety czeka mnie kolejne dwa tygodnie bez netu :crying:.
Czekunia Słoneczko strasznie za Tobą tęsknię, a jak zobaczyłam te fotki to już kompletnie padłam :love: :love:.
Gratuluję setnej strony i rozpoczęcia kolejnej setki :dance: :torte:.
Miziam moooocno i całuję w pysia :love:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw mar 08, 2007 14:00

mam propozycje moze zbierzemy sie i pujdziemy odwiedzic czekunie ...... agnes wypowiedz sie na ten temat

Magdalenkl

Od: Pon mar 05, 2007 16:04

Post » Pt mar 09, 2007 1:39

pomysł jest przedni :D w dodatku istnieje szansa, że niedługo do mojego mieszkania będzie znów można kogokolwiek wpuścić, ponieważ równiutko za 2 tyg. mam urodziny i z tej okazji (tj. z okazji wproszenia się do mnie dwóch koleżanek) muszę tu posprzątać :twisted: :roll: zapraszam wobec tego po 22 :D tylko gdzie ja potem te fotki umieszczę? nie mam czasu na prowadzenie wątku o takich nikczemnych pospolitych darmozjadach :twisted: :wink:
to jak, Czekusiu, jak myślisz :wink: ...? nie krępuj się, wiem, że mi na mózg padło 8) ale powiem Ci w sekrecie, że szóstego kota, w dodatku takiego Zwykłego Czarnego jak Ty :1luvu: , to rozsądni ludzie też sobie nie zostawiają :smiech3:
a u mnie w polu widzenia robi już się gęsto od Futer :D o takim stanie marzyłam od dziecka... nie sądziłam tylko, że tak szybko się spełni 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt mar 09, 2007 11:31

gattara pisze:Tutaj takie świętowanie i obchody setnej strony a mnie nie ma

Nie tylko Ciebie, bo ja też ostatnio jakoś rzadko bywam na forum :?
Ale Czekusia jest wyrozumiała i myślę, że wybaczy nam to spóźnienie :)
A i oczywiście wielkie gratulacje z okazji setnej strony, a raczej stopierwszej :torte: :balony: :dance2: :dance: (teraz czekamy na dwusetną :lol: :wink: )

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pt mar 09, 2007 12:50

Królewna była dziś na przeglądzie technicznym. Stan ogólny dobry, ale mocznik i kreatynina stoi jak zaklęta na poziomie 90 i 2,78
Nada dietka i tabletki :crying:
Obrazek

agnes_czy

Post » Pt mar 09, 2007 19:31

czyli jak z tymi odwiedzinami gdzie ona przebywa?
Możemy ocenić serce człowieka , po tym jak traktuje zwierzeta

Zapraszam Do Oglądniecia Mojego Skarba -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2203506#2203506

Magdalenkl

Post » Pt mar 09, 2007 21:19

Wielbłądzio pisze: tylko gdzie ja potem te fotki umieszczę? nie mam czasu na prowadzenie wątku o takich nikczemnych pospolitych darmozjadach :twisted: :wink:
to jak, Czekusiu, jak myślisz :wink: ...? nie krępuj się, wiem, że mi na mózg padło 8) ale powiem Ci w sekrecie, że szóstego kota, w dodatku takiego Zwykłego Czarnego jak Ty :1luvu: , to rozsądni ludzie też sobie nie zostawiają :smiech3:
a u mnie w polu widzenia robi już się gęsto od Futer :D o takim stanie marzyłam od dziecka... nie sądziłam tylko, że tak szybko się spełni 8)

Jak to gdzie :?: :lol:
Tutaj, tutaj. Czeko bardzo chce poznać tych Warszawiaków :wink: :lol:, Cioteczki z pewnością też, a przy okazji szybciej do 2 setek dobijemy :wink:
A to drugie- nie dość, żę Zwykłego, to jeszcze tak zmanierowanego, że innych po kątach rozstawia i własny pokój musi mieć. :twisted: :lol:
A dziś u Zielonej to taką toto myszkę pod miotłą udawało :!: :roll:
Kłóli, gnietli, przewracali, a ona ani mru mru 8) :)

czyli jak z tymi odwiedzinami gdzie ona przebywa?

A zajrzyjcie do kalendarza- nie ma tam przypadkiem imienin Czekoladki? Albo jakiejś innej okazji do Czekosabatu?[/url]
Obrazek

agnes_czy

Post » Pt mar 09, 2007 23:14

hmm, ja mam w czwartek 22 marca dwa w jednym, czyli urodziny z imieninami 8) to jak, zjeżdżacie się wszystkie :wink: ? co prawda jeśli chodzi o spanie, to mam tylko gołą podłogę (jak może pamiętacie, do niedawna miałam jeszcze olaną kanapę... ale udało mi się ją wywalić i teraz został już ino sprawca olania :twisted: )... ale koty za to jakie 8) :lol:
Czekuniu, na poczcie w poniedziałek mi powiedzieli, że paczuszka do Ciebie dojdzie najdalej do piątku. i co, doszła?
a wiesz, jaki Maciek jest bossski :wink: ? no mówię Ci, Ty też zakochałabyś się od pierwszego wejrzenia, tym bardziej, żeś też kot, nie wielbłąd :smiech3: Ropulek chyba przez ostatnie dni czuł się trochę odtrącony :( , ale wynagrodziłam mu to dziś rano i już jest OK: obaj synkowie wiedzą, że są naj naj naj :wink:
zupełnie jak Ty, Pączusiu :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Sob mar 10, 2007 17:15

ja juz sie pogunilam jakiego kalendarza ? agnes ??
Możemy ocenić serce człowieka , po tym jak traktuje zwierzeta

Zapraszam Do Oglądniecia Mojego Skarba -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2203506#2203506

Magdalenkl

[poprzednia][następna]