Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aamms pisze:amisu pisze: Albo kupie persa. Nie wiem jeszcze. Ale napewno bez rodowodu bo papier mi nie potrzebny.
amisu..jesteś na forum od 2004 roku i wypisujesz takie rzeczy?
![]()
![]()
smutno mi się zrobiło..
amisu pisze:I tak wam nie poprawie w tych skocionych mózgach.
amisu pisze:aamms pisze:amisu pisze: Albo kupie persa. Nie wiem jeszcze. Ale napewno bez rodowodu bo papier mi nie potrzebny.
amisu..jesteś na forum od 2004 roku i wypisujesz takie rzeczy?
![]()
![]()
smutno mi się zrobiło..
Pewnie. Oczywiscie dla hodowli lepiej jak maja monopol na rasowce. A ja nie bede placij 2tys za kota.. wlasciwie za papier. Ale biznes to biznes.
Jestem na forum dawno i duzo czytalam ale smieszy mnie tu wiele rzeczy i wole sie nie wdawac w dyskusje. U mnie w domu zawsze byly koty. Zawsze co najmniej jeden. I zawsze bedzie. I RASOWE BEZ RODOWODU tez.
amisu pisze:Szkoda ze jeszcze nie odbieracie nam kotow.
Beliowen pisze:amisu pisze:Szkoda ze jeszcze nie odbieracie nam kotow.
Odbieramy.
Ja mam w domu jednego kota z interwencji, odebranego właścicielom za zaniedbanie i znęcanie się.
amisu pisze: Zamiast oddac kotka do dobrego domu i pomoc nastepnemu to trzymaja kota i czekaja na zloty pałac.
Kasia D. pisze:amisu pisze: Zamiast oddac kotka do dobrego domu i pomoc nastepnemu to trzymaja kota i czekaja na zloty pałac.
amisu, alez zapewnim Cie, ze do dobrego domu oddajemy koty i to bardzo chetnie.
Ba, marzymy o takich domach i skaczemu do góry gdy taki sie trafi.
Ale to co Ty proponujesz ma sie nijak do tego czego szukamy.
Co jesteś w stanie zaoferowac takiemu kotu? Śmierc pod kołami auta, rozszarpanie przez psy? a moze utopienie się w studni...bo takie zycie?
Nie jesteś osobą odpowiedzialną. A to, że twoi znajomi mają domki i wypuszczają koty nie jest żadnym argumentem.
To tak jakby powiedziec, ze sąsiad też pije i bije żonę, więc taka sytuacja nie powinna dziwić.
Nie rozwijasz się, stoisz w miejscu ze swoimi przekonaniami rodem z zabitej dechami wsi. Nie pomogło Ci założenie internetu ani czytanie forum. Przykre.
Moja mama mówi o takich ludziach: " jakimś mnie Panie Boże stworzył- takim mnie masz"
amisu pisze: Zegnam Was.
amisu pisze:Kasia D. pisze:amisu pisze: Zamiast oddac kotka do dobrego domu i pomoc nastepnemu to trzymaja kota i czekaja na zloty pałac.
amisu, alez zapewnim Cie, ze do dobrego domu oddajemy koty i to bardzo chetnie.
Ba, marzymy o takich domach i skaczemu do góry gdy taki sie trafi.
Ale to co Ty proponujesz ma sie nijak do tego czego szukamy.
Co jesteś w stanie zaoferowac takiemu kotu? Śmierc pod kołami auta, rozszarpanie przez psy? a moze utopienie się w studni...bo takie zycie?
Nie jesteś osobą odpowiedzialną. A to, że twoi znajomi mają domki i wypuszczają koty nie jest żadnym argumentem.
To tak jakby powiedziec, ze sąsiad też pije i bije żonę, więc taka sytuacja nie powinna dziwić.
Nie rozwijasz się, stoisz w miejscu ze swoimi przekonaniami rodem z zabitej dechami wsi. Nie pomogło Ci założenie internetu ani czytanie forum. Przykre.
Moja mama mówi o takich ludziach: " jakimś mnie Panie Boże stworzył- takim mnie masz"
Wy naprawde macie cos glowani nie tak.... Zegnam Was. Nie tu to gdzie indziej znajde kota. Chcialam pomoc jakiemu tu ale skoro ma sie meczyc i napewno zaraz stanie mu sie krzywda.... Napewno lepiej trzymac kilkanascie kotow w kawalerce, jak pani Wydra.....![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 25 gości