Spróbuj też się na nim położyć, może ma jakieś ukryte zalety?

Dogadywanie się troszkę jakby zaczęło iść lepiej

I za zdrówko nieustająco

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No właśnie wetka zamówiła aż nowe odczynniki, chociaż tamte nie były przeterminowane czy coś w tym stylu. No ale może jednak jakiś błąd... Probówkę przy mnie podpisywała, więc pomyłka z próbkami chyba jest mało prawdopodobna.Mysza pisze:tak spadły?????![]()
mam nadzieję, że tojednak jakiś błąd czy coś
no nimożliwe przecież
:mrgreen:
No właśnie chciałam u Myszy złożyć reklamację. Ten nowy kot układa się w niewłaściwych miejscach oraz nie zwija się dostatecznie ciasno, przez co psuje mi koncepcję artystyczną podpisuina pisze:Kocykowa integracja super![]()
![]()
I jaki masz piękny nowy podpis![]()
![]()
Bonkreta pisze:No właśnie chciałam u Myszy złożyć reklamację. Ten nowy kot układa się w niewłaściwych miejscach oraz nie zwija się dostatecznie ciasno, przez co psuje mi koncepcję artystyczną podpisuina pisze:Kocykowa integracja super![]()
![]()
![]()
No właśnie. W niewłaściwym miejscu, mówię przecieżina pisze:Bonkreta pisze:No właśnie chciałam u Myszy złożyć reklamację. Ten nowy kot układa się w niewłaściwych miejscach oraz nie zwija się dostatecznie ciasno, przez co psuje mi koncepcję artystyczną podpisuina pisze:Kocykowa integracja super![]()
![]()
![]()
W dodatku nie na tym zielonym co trzeba![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 184 gości