nie, nie, nie... jak najbardziej ciekawość u kobiet jest bardzo pożądana i w ogóle...pixie65 pisze: Być może jako wścibska baba

ot, chyba mi się sens myśli przesunął

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nie, nie, nie... jak najbardziej ciekawość u kobiet jest bardzo pożądana i w ogóle...pixie65 pisze: Być może jako wścibska baba
ziemowit pisze:nie, nie, nie... jak najbardziej ciekawość u kobiet jest bardzo pożądana i w ogóle...pixie65 pisze: Być może jako wścibska babano, wiesz, co chcę powiedzieć...
![]()
ot, chyba mi się sens myśli przesunął
TyMo już wpłynęło na konto Szczęściarza, jest w jego wątku wraz z podziękowaniamiTyMa pisze:Ode mnie poszły pieniążki. Zdrowiej, Szczęściarzu!
bynajmniej nie chciałem pisać czegoś, co by sprawiło przykrość komukolwiekFraszka pisze: jakoś przykro mi, że chcecie zmieniać kota, któremu mam w tym miesiącu pomóc
Ten fragment prawdopodobnie jest do mnie, bo jedynie ja tu napisałam o swoich odczuciach w związku z rezygnacją pomocy Dumnemu. Przyznaję, że nadal mam mieszane uczucia z powodu tej niejasnej sytuacji. Zarzucając komuś nieuczciwość (nie dotyczy to ani Ziemowita, ani Słonka, żeby tu była jasność) bez żadnego dowodu na to, można go bardzo skrzywdzić i w tym względzie Anno masz absolutną rację - "Najłatwiej jest coś napisać. Ale słowo jest jak nabój" i o tym powinniśmy pamiętać.Anna_33 pisze:Najlatwiej jest cos napisac. Ale slowo jest jak naboj. Nie podoba mi sie sytuacja, ze tlumacza sie Sloneczko i Ziemowit. Ale faktycznie, taki jest los osob, ktore na wlasny grzbiet biora organizowanie, spinanie itd.Wystepuja pozniej jako tarcza i zbieraja ciegi.
Nikt nie zaluje tu pieniedzy na Dumnego, w koncu zostal przez nas wytypowany.
Ale skoro jego Wlascicielka, z sobie znanych powodow odmowila przyjecia pomocy, to dla mnie sprawa jest prosta.
Gdyby mnie spotkały jakieś zarzuty, wynikające tylko z plotek, też bym się uniosła honorem.Anna_33 pisze:Nikt nie zaluje tu pieniedzy na Dumnego, w koncu zostal przez nas wytypowany.
Ale skoro jego Wlascicielka, z sobie znanych powodow odmowila przyjecia pomocy, to dla mnie sprawa jest prosta.
To już jest musztarda po obiedzie.Anna_33 pisze: Moze sie przy nastepnej miesiecznicy wyjasni i wtedy mu pomozemy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości