Kicorek pisze:ezynka pisze:A wczoraj nabyłam pismo dla kobiet w ciąży i młodych mam Laughing
Ładny mały kocyk dołączyli do tej gazetki Cool
Kicorku jak to mamy rozumieć![]()
![]()
Jak to jak? Zwyczajnie: Hestia będzie miała ładny kocyk
No tak
Moderator: Estraven
Kicorek pisze:ezynka pisze:A wczoraj nabyłam pismo dla kobiet w ciąży i młodych mam Laughing
Ładny mały kocyk dołączyli do tej gazetki Cool
Kicorku jak to mamy rozumieć![]()
![]()
Jak to jak? Zwyczajnie: Hestia będzie miała ładny kocyk
. Kompletnie nie pamiętam, jakie bzdury tam wygadywałam
, wymiziaj ode mnie naszą gwiazdę.
pewnie jej nagadała, że w pewnych kręgach w wielkim świecie w dobrym tonie jest golić łapy jak się jedzie na przyjęcieKicorek pisze: (...) Hestia jak tylko zobaczyła Bajrę, natychmiast ją obsyczała (...)
miał strategię - chciał chłopak mieć dobre wejście, a poniżej czterdziestki włos się romantycznie nie rozwiewa na wietrze...(...) poniżej 40 km/h pesik prostestował i kazał jechać szybciej. Przy wyższych prędkościach siedział cicho i spokojnie![]()
Hestia wzbudzała ogromne zainteresowanie(...)
Dzieci miały swoje poglądy na rasę: O, baranek! (...)
Jedno jest pewne - nikt nie przeszedł obojętnie![]()
Unieść ciężar odpowiedzialności za TAAAKI TYTUŁ to potworne obciążenie psychiczne, musiała dziewczyna odreagować, a Ty się jej dziwisz i jeszcze w myślach mordujesz... nieładnie, nieładnieHestia zdobyła tytuł "Kot KOTA" przyznany przez redakcję miesięcznika KOT(...) kotecek zaczął polkę-demolkę (...) biegi, skoki, wskakiwanie do miski z chrupkami, zamykanie drzwi od kuchni i potem dobijanie się do nich - miałam ochotę ją udusić
![]()
wielkie gratulacje , teraz to juz kotka z tytułami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Gosiagosia, Lifter i 21 gości