sibia pisze:ten wątek mi poprawia humor nieodmiennie.
zwłaszcza, odkąd Karmel nie straszy załamaniami zdrowia(głaski dla przystojniaka). A jak się czuje panna śpiewaczka?
Panna, jak zawsze rewelacyjnie. Dzis zaczynamy kolejne polowanie na jej mocz.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sibia pisze:ten wątek mi poprawia humor nieodmiennie.
zwłaszcza, odkąd Karmel nie straszy załamaniami zdrowia(głaski dla przystojniaka). A jak się czuje panna śpiewaczka?
Gen pisze:Szesc, to ja Tóla.
To ciarne to jednak jest kot- ona i nazywa sie Franka. Psyjechala z Gdanska. I Ona jest taka, sze whodzi Duzym na kolana i mruczy. I siem przytula, a wcale nie jezd glodna
![]()
agacior_ek pisze:PUk, puk...
Franka, jesteś tu??
to ja, Jeżyk Jureczek.. pamiętasz mnie ?
jak ci idzie poznawanie nowych dużych i małych????
u mnie jest już dobrze, nareszcie wszyscy zrozumieli, że to ja tu rządzęjuż przestali ze mną dyskutować i nic już mi niczego nie zabraniają, bo wiedzą, że i tak im się nie uda
![]()
dobrze, że mam Eve nauczyla nas tych wszystkich kocich trików .. no wiesz, wywalanie brzucha, mruczenie, spanie na poduszce, lizanie po twarzy... dwa razy coś takiemu dużemu zafundujesz i potem wszystko ci wolno.. i ganiać w nocy można, i chrupki do miski wpadną... ech.. jakie to proste![]()
no to trzymaj się!! powodzenia w okręcaniu dużych i małych wokół pazurka
buziaki
Jeżyk
agacior_ek pisze:
wiesz, mi też z talerza nie pozwalają jeść...
kiedyś to jeszcze zostawiali dla mnie kolację na stole.. dziwne, bo mi na stół nie można wchodzić, no ale jak tam zostawiali, to co było robić. Wchodziłem w nocy... te kolacje to jakieś takie mało zjadliwe były: wiśnie, śliwki, winogrona... no to się bawiłem.. wiesz, jak fajnie się wciska wisienkę między kartki książki??? odlot..
no,raz się postarali i zostawili ciasto! no to się chociaż najadłem.. ale chyba wolę szarlotkę niz sernik...
a teraz to już mnie w nocy nie karmią... kurcze, muszę więcej mruczeć i lizać..![]()
Jeż
Wojtek pisze:A co na to wszystko Karmelek?
Zaniemówił z wrażenia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości