Życzę niewyczerpanych pokładów cierpliwości.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Adriana Dębska-Gil pisze:Gdzie kupujecie jedzenie dla kotów, bo chciałabym zamówić większą ilość ?
Adriana Dębska-Gil pisze:Kropka dzisiaj w nocy ugniatała mi włosy i ok. 3.30 już byłam na nogach. Zapoznaję kotki w kontrolowanych warunkach, bo Kropka dalej syczy (ale jakby mniej). India nawet ją dzisiaj zpraszała do zabawy, ale Kropka nie bardzo miała na to ochotę.
Jesteśmy wszyscy bardzo cierpliwi.
Gdzie kupujecie jedzenie dla kotów, bo chciałabym zamówić większą ilość ? Ciotka wetka pyta o książeczkę Indii i czy wszystko jest uzupełnione w książeczce Kropki. A co z umową adopcyjną? No i jeszcze - jak mogę zwrócić kontenerek?
Pozdr
Adriana Dębska-Gil pisze:
UWAGA! UWAGA! UWAGA!
Przełom w stosunkach!!! - dziewczyny ganiają się do upadłego - pierwsze straty zanotowane (z radością). India goni Kropkę i chowa się w zwoju kabla pod szafką. Bardzo jest sprytna w tych zabawach. A Kropka zapomina o posiiłkach, taka jest zacięta w tych zabawach.
Modjeska pisze:Dziś było pytanie o dwa kociaczki. Mieszkanie na Ursynowie na parterze z oszkolonym balkonem. Może to to?? Mój Tż stwierdził, że przemawia do niego argument o wzajemnym przywiązaniu kociaczków i może się zgodzić na oddanie Przecinka jeśli domek będzie równie dobry jak Adriany.
smil pisze:Widzisz, z oszklonym balkonem bywa tak, że w upały (minione lato najlepszym przykładem) nie da się wytrzymac w takiej 'szklarni'. Moi przyjaciele (poznałas Ewę zresztą, to dziewzczyna od klatki) mają dwa balkony zabudowane szklanymi drzwiami. Poświęcają się, praktycznie nigdy ich nie odsuwają ze względu na kotkę Halinkę. W tym roku podjęli decyzję, że muszą znaleźć rozwiązanie, które pozwoli jednak na przepływ powietrza w mieszkaniu, z jednoczesnym zapewnieniem bezpieczeństwa Hali.
Hana pisze:smil pisze:Widzisz, z oszklonym balkonem bywa tak, że w upały (minione lato najlepszym przykładem) nie da się wytrzymac w takiej 'szklarni'. Moi przyjaciele (poznałas Ewę zresztą, to dziewzczyna od klatki) mają dwa balkony zabudowane szklanymi drzwiami. Poświęcają się, praktycznie nigdy ich nie odsuwają ze względu na kotkę Halinkę. W tym roku podjęli decyzję, że muszą znaleźć rozwiązanie, które pozwoli jednak na przepływ powietrza w mieszkaniu, z jednoczesnym zapewnieniem bezpieczeństwa Hali.
Rozwiązaniem (nie wiem jak z jego ceną...) jest zamówienie chociaż jednej odsuwanej ramy z zamontowaną siatką metalową zamiast szkła. Jeśli firma, która robiła zabudowę, nie potrafi oprawić siatki, to można pewnie zamówić taką ramkę w innej firmie, już mającej doświadczenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości