Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara_9 pisze:A sobie wyobraź żę Whiskas.I ma błyszczącą sierść.,aż po oczach razi.
Kociara_9 pisze:A sobie wyobraź żę Whiskas.I ma błyszczącą sierść.,aż po oczach razi.
Zuza-Figa pisze:NO więc jestem tu nowaI mam kotkę dachowca 3-letnią Figę.
KArmię ją kkarmą w puszce i suchą karmą Kitekat. JEst piękną i zdrową kotkąCzasem daje jej whiskasa. Też często słyszałam, że "im lepsze tym gorsze"... Ale to chyba zależy dla jakiego kota, jak uważacie?
Zuza-Figa pisze:NO więc jestem tu nowaI mam kotkę dachowca 3-letnią Figę.
KArmię ją kkarmą w puszce i suchą karmą Kitekat. JEst piękną i zdrową kotkąCzasem daje jej whiskasa. Też często słyszałam, że "im lepsze tym gorsze"... Ale to chyba zależy dla jakiego kota, jak uważacie?
Ivette pisze:miesko wcale nie jest takie drogie- kotu można dawac podroby, skrzydełka, gulaszowe- to tańsze mięso, nawet piers kurczaka nie jest jakos strasznie droga. Mieso albo przemrożone albo sparzone wrzątkiem i zadnej wieprzowiny.
Zuza-Figa pisze:Hm, czyli waszym zdaniem jaką karmą powinnam ją żywić? Żeby nie była za droga (taka jak Whiskas :/) ale i zdrowa? Bo ja sama nie wiem
A sama za bardzo Nie mam czasu jej robić jedzenia, a mięso dla ludzi napewno jest za drogie, ponieważ nie mam zbyt dużo kasy(tzn moi rodzice) nie mam czasu jej gotować, bo cały dzień jestem w domu, a rodzice tym bardziej bo do późna są w pracyCo robić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 20 gości