Od czasu jak moje starszaki są na koloniach stwierdziłam, że mieć jedno dziecko, to żadna filozofia, mam dużo więcej wolnego czasu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Takie zdanie miała też moja siostra przy trójce dzieci, ale jak miala pierwsze, to wydawało się, że ją to przerasta.izaA pisze:Od czasu jak moje starszaki są na koloniach stwierdziłam, że mieć jedno dziecko, to żadna filozofia, mam dużo więcej wolnego czasu, a Tysia jak się cieszy....mówi, że jest szczęśliwa, bo mam mamusię i tatusia tylko dla siebie
To jest najjasniejsza strona tych ich wyglupow, juz jak weszlismy do Basi do domu - Tiki czul sie tam dobrze, caly dom zwiedzal... ogon w gorze, wiedzialam, ze bedzie dobrzeIśka pisze:A, że wandale z nich małe i gremliny, to prawda, ale i dowód na to, że się dobrze u Ciebie czują.
Iśka pisze:Chłopaki pojechały na kolonie, sa poza domem, poczuły się swobodnie, to broją. W domu ruch, coś się dzieje, jak pojadą do siebie do domu, to dopiero będziesz tęsknić Fraszko.
A, że wandale z nich małe i gremliny, to prawda, ale i dowód na to, że się dobrze u Ciebie czują.
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel, zuza i 178 gości