Przypominam o zdawaniu relacji ze spacerów, miło nam będzie czytać poczynania klubowiczów i ewentualnie porównać do swojego kota, cóż on to robi na spacerku

Moderator: Estraven
all pisze:O! To Tatra tylko miesiąc starsza od Luny.
Luna waży tylko 2.9kgJak by niedożywiona. Ja ją karmie Royalem Outdoor bo ma dużo kalori i wartości odżywczych, a chce żeby trochę przytyła... Tak, żeby kości nie było widach jak idzie. Mieszam to z Royalem na ładniejszy oddech bo przy okazji trochę to czysci zęby... Tak przynajmniej w sklepie zoologicznym powiedzieli i jeszcze z Nutrą dla kotek sterylizowanych. Po whiskasie nie ma śladu w jej jadłospisie.
Luna też dzisiaj nie idzię na spacer bo ciągle pada.
Byłam z nią jak jeszcze nie padało. Poszła na scięty trawnik, rzucałam jej piłką więc biegała, ale moja mama się upiera, że ta trawa jest ostra i miała czerwone poduszeczki jak wróciłyśmy... To możliwe? Ja osobiście nie widziałam.
enduro pisze:all pisze:O! To Tatra tylko miesiąc starsza od Luny.
Luna waży tylko 2.9kgJak by niedożywiona. Ja ją karmie Royalem Outdoor bo ma dużo kalori i wartości odżywczych, a chce żeby trochę przytyła... Tak, żeby kości nie było widach jak idzie. Mieszam to z Royalem na ładniejszy oddech bo przy okazji trochę to czysci zęby... Tak przynajmniej w sklepie zoologicznym powiedzieli i jeszcze z Nutrą dla kotek sterylizowanych. Po whiskasie nie ma śladu w jej jadłospisie.
Luna też dzisiaj nie idzię na spacer bo ciągle pada.
Byłam z nią jak jeszcze nie padało. Poszła na scięty trawnik, rzucałam jej piłką więc biegała, ale moja mama się upiera, że ta trawa jest ostra i miała czerwone poduszeczki jak wróciłyśmy... To możliwe? Ja osobiście nie widziałam.
Z tą trawa to wg mnie lekka przesada
U nas cały czas wali słońce i upał jak cholera, Tatrę po szczepieniu noga w ogóle nie boli, tylko śpi cały czas (nie wiem czy to efekt szczepienia, bo ona ogólne dużo w ciągu dnia śpi) i w ogóle jest OK
Jakoś dzisiaj przeżyje (musi!) bez spaceru.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, luty-1, Wojtek i 230 gości