Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
all pisze:Wydaję się, że 5m powinno wystarczyć. Zmuszę tylko tate, żeby został sponsorem.
Dzisiaj nie będzie spacerku... Nie chodzi o to, że pada.
Godzine temu ją odebraliśmy ze sterylizacji. Zabawne jest to wygolone miejsce. Mój brat to skomentował tak: "Tuningowane futerko", a ja na to: "Raczej jego brak."
Lunuś jest trupem. Zmusiłam ją, żeby się położyła bo tak sie przewróciła, że uderzyła głową o drzwi i ciągle chce gdzieś wskakiwać... Wskoczyła na łóżko i potem prawie z niego spadła (złapałam ją).
Chciała bym, żeby nic ją nie bolało.
Mój brat chciał by, zeby futerko szybko odrosło.
Jak długo odrasta futerko?
enduro pisze:all pisze:Wydaję się, że 5m powinno wystarczyć. Zmuszę tylko tate, żeby został sponsorem.
Godzine temu ją odebraliśmy ze sterylizacji. Zabawne jest to wygolone miejsce. Mój brat to skomentował tak: "Tuningowane futerko", a ja na to: "Raczej jego brak."
Lunuś jest trupem. Zmusiłam ją, żeby się położyła bo tak sie przewróciła, że uderzyła głową o drzwi i ciągle chce gdzieś wskakiwać... Wskoczyła na łóżko i potem prawie z niego spadła (złapałam ją).
3 miesiące i nie powinno być widać różnicy w futrze
ale na poczatku powoli, trzeba się przyzwyczaić do widoku
all pisze:enduro pisze:all pisze:Wydaję się, że 5m powinno wystarczyć. Zmuszę tylko tate, żeby został sponsorem.
3 miesiące i nie powinno być widać różnicy w futrze
ale na poczatku powoli, trzeba się przyzwyczaić do widoku
A ona ma jeszcze taki duży kwadrat i to na boku, nie na brzuszku.
Ciekawe jak będą ludzie mijający nas podczas spacerku reagować![]()
Chyba wymyśle coś dramatycznego, żeby się nad nią użalali jaka jest biedna...
Ale ze mnie wstrętna kłamczucha.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 77 gości