keyko_2 pisze:Może będe zbierać futro i jakąś przędze zrobie- tyle sie tego wala po dywanach
Dawnymi czasy szyłam mojej młodszej siostrze kołderki i poduszki dla lalek i wypychałam futrem owczarka niemieckiego, bo było go pod dostatkiem.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
keyko_2 pisze:Może będe zbierać futro i jakąś przędze zrobie- tyle sie tego wala po dywanach
Anna_33 pisze:Wydaje mi sie, ze z tym podawaniem wagi to troche nie tak...W koncu kazdy kciak ma inna budowe.
Anna_33 pisze:
Troche nie na temat mam pytanie. Widze, ze kilka osob uzywa tu karmy Biomil. Chesterowi ona dosc smakuje. A jemu nic prawie nie smakuje. Chcialabym sie czegos o tej karmie dowiedziec. Czy jest dobra, czy wartosciowa itp.
Anna_33 pisze:Troche nie na temat mam pytanie. Widze, ze kilka osob uzywa tu karmy Biomil. Chesterowi ona dosc smakuje. A jemu nic prawie nie smakuje. Chcialabym sie czegos o tej karmie dowiedziec. Czy jest dobra, czy wartosciowa itp.
livy pisze:piegusek pisze:Moge Ci podac jak to sie ma do takie szklanki duralexowej npAle to wieczorkiem.
Poproszę.
piegusek pisze:Wszystkie miarki i linijki wyladowaly w nowym - remontowanym mieszkaniu, zrobilam fotke![]()
http://upload.miau.pl/1/62966.jpeg
Gzabiegły pisze:Wet mi powiedział kiedyś że dorosły kot powinien ważyć 5-8 kg i to będzie norma, dlatego wydawało mi się że Kiciorek jest za chudyno ale skoro widze ile ważą wasze koty to chyba nie bedę się przejmować, ddokąd kot jest aktywny a nie osowiały
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 86 gości