Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zakocona pisze:Nieładnie, że tak długo dom docelowy zwleka z zabraniem Vice. Przecież to kocisko jest u Ciebie bardzo długo! Na początku ta osoba interesowała się nim, a ostanio coś przycichło. MOże zmieniła decyzję? Powinna jednak dać znać co dalej, bo to nie jest w porządku.KOt się bardzo przyzwyczai. Im dłużej to trwa tym gorzej dla niego, no i dla Ciebie też niepewność. Eurydyka ma rację. Dom powinien zadeklarować pilnie ostateczną decyzję.
aamms pisze:Zakocona pisze:Nieładnie, że tak długo dom docelowy zwleka z zabraniem Vice. Przecież to kocisko jest u Ciebie bardzo długo! Na początku ta osoba interesowała się nim, a ostanio coś przycichło. MOże zmieniła decyzję? Powinna jednak dać znać co dalej, bo to nie jest w porządku.KOt się bardzo przyzwyczai. Im dłużej to trwa tym gorzej dla niego, no i dla Ciebie też niepewność. Eurydyka ma rację. Dom powinien zadeklarować pilnie ostateczną decyzję.
Rozmawiałam wczoraj z Ewą.. To nie jest tak, że nie interesuje się Vice, ale materiał do przemyślenia ma..
lorraine pisze:Mnie polecali olej z wiesiolka ze znakomicie robi na skore i futro.
aamms pisze:lorraine pisze:Mnie polecali olej z wiesiolka ze znakomicie robi na skore i futro.
Jak to podajesz? Czy Twoje koty to lubią?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Jacex123, Marmotka i 27 gości