piegusek pisze:eve69 pisze:Ja zegnajac Agate i Tate nieopatrznie powiedzialam do kotecka " Badz grzeczny Jureczku".
![]()
![]()
![]()
ciekawe jaka mine mial tata
no jak to?
byl grzeczny, taka kobieta prosi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piegusek pisze:eve69 pisze:Ja zegnajac Agate i Tate nieopatrznie powiedzialam do kotecka " Badz grzeczny Jureczku".
![]()
![]()
![]()
piegusek pisze:![]()
![]()
![]()
Gen pisze:niektore koty zle reaguja na zmiany karmy
szczegolnie suchej
badz zle toleruja wylacznie sucha karme
przyczyna zaparc moze byc tez za mala ilosc wypijanej wody
ile pije Kreska?
Gen pisze:Moze sprobuj przez jakis tydzien zastapic suche przemrozonym kurczakiem/indykiem/watrobka sparzonym wrzatkiem z gotowanymi warzywami i 1/2 lyzeczki oliwy/oleju?
mozesz tez podawac jej dziennie ok 2 lyzek stolowych jogurtu jesli lubi
powinno pomoc![]()
Gen pisze:co do Jezyka zastapilabym platki owsiane kleikiem ryzowym, jest delikatniejszy dla jelit
skupa pisze:Moja Ziuta od kiedy jest u nas dostaje tabletki Gimpeta - Malt-Kiss, codziennie dwie po jedzeniu rano i nigdy nie miala problemu z qpalkiem.
Sa to caluski slodowe - zawieraja naturalny aromatyczny słó i blonnik. Oprocz tego zawieraja TOGOS, ktory wzmacnia organizm i zapewnia dobre samopoczucie kotom. Nie sa drogie - kosztuja 7zl, a na troszke ich starcza. Ziuta nigdy nie dostawala trawy, ani pasty odklaczajacej. Zjada wiecej suchego jak mokrego, a teraz probuje przestawic ja tylko na sucha karme.
Gratuluje dokocenia - przystojniak z Jezyka, a i Kreseczka przeslodka.
Gen pisze:proponuje zmiane suchego na mokre na jakis tydzien, tyle czasu powinno pomoc Kresce powrocic z kupkami do normy, potem mozesz powoli wprowadzic z powrotem suche, najlepiej jednego gatunku
scanomune jest bardzo smaczne, Karmel zjada kapsulki z reki, moze i Jez sie zacheci?
ja smecte podaje z woda w strzykawce prosto do pysia
agacior_ek pisze:Jeżowi przyda się coś na skórę, bo ma straszliwy łupież i miejscami przerzedzoną sierść... piękniejemy z dnia na dzień!
piegusek pisze:Koty sie zgraja na pewno - jeszcze kilka dni a beda tak razem grasowac, ze sie zdziwisz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 233 gości