bea100 pisze: czy sprawa aktualna i kotka do adopcji?
Jestem z Wwy
Sówka nadal szuka domu. Jeśli się spodobała - czekam na pw

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bea100 pisze: czy sprawa aktualna i kotka do adopcji?
Jestem z Wwy
eurydyka pisze:bea100, witamy dogomaniaczke na miau:)
ta pani jesli sie zainteresuje Sowka bedzie tez musiala sie do Jany zglosic osobiscie. Ty jak domyslam sie szukasz dla niej pewnego typu kotow i przekazujesz juz bezposrednio zainteresowanej?
Jana pisze:Mopsia jutro jedzie do Anety![]()
![]()
Jana pisze:Sówka uznaje tylko mnie. Kiedy wróciłam z pracy, siadłam w kuchni i zaczęłam rozmawiać z TŻem, nagle pojawiła się Sówka. No i już musiałam się zajmować nią. Ona wyłazi z ukrycia kiedy słyszy mój głos. TŻa i mojej mamy się boi i zmyka pod łózko albo w jakiś inny ciemny kąt![]()
No to pokarmiłam ją trochę (dziś z miski nie smakowało), zauważyłam, że ona nie lubi wody, nie chce jej pić. Jak tylko dałam jej kociego mleka z wodą od razu rzuciła się do picia. Czysta woda jej "nie podchodzi" i już
aamms pisze:Jana pisze:Mopsia jutro jedzie do Anety![]()
![]()
![]()
Mam mieszane uczucia.. Nie ze względu na Anetę, ale ze względu na Mopsię..
Myślisz, że nie zestresuje się za bardzo?
aamms pisze:Jana pisze:Sówka uznaje tylko mnie. Kiedy wróciłam z pracy, siadłam w kuchni i zaczęłam rozmawiać z TŻem, nagle pojawiła się Sówka. No i już musiałam się zajmować nią. Ona wyłazi z ukrycia kiedy słyszy mój głos. TŻa i mojej mamy się boi i zmyka pod łózko albo w jakiś inny ciemny kąt![]()
No to pokarmiłam ją trochę (dziś z miski nie smakowało), zauważyłam, że ona nie lubi wody, nie chce jej pić. Jak tylko dałam jej kociego mleka z wodą od razu rzuciła się do picia. Czysta woda jej "nie podchodzi" i już
Wygląda na to, że uznała Cię za najważniejszą osobę dla siebie..![]()
A nie jest zazdrosna o rezydentów?
Jana pisze:aamms pisze:Jana pisze:Sówka uznaje tylko mnie. Kiedy wróciłam z pracy, siadłam w kuchni i zaczęłam rozmawiać z TŻem, nagle pojawiła się Sówka. No i już musiałam się zajmować nią. Ona wyłazi z ukrycia kiedy słyszy mój głos. TŻa i mojej mamy się boi i zmyka pod łózko albo w jakiś inny ciemny kąt![]()
Wygląda na to, że uznała Cię za najważniejszą osobę dla siebie..![]()
A nie jest zazdrosna o rezydentów?
Ona nie lubi rezydentów i już. Poza tym, jak przychodzi, to rezydenci idą w odstawkęSówka to kot jednego człowieka, być może dlatego tak przeżyła rozstanie.
I znów mam myślówęDo jutra muszę zdecydować czy oddać Sówkę, jest osoba zainteresowana, ale adopcja dosyć nietypowa...
Jana pisze:A dziś rano, proszę państwa, obudził mnie dziwny dźwięk... To Sówka ostrzyła pazurki. O monitorNa szczęście wybrała górę monitora do tego działania.
Potem jeszcze łazikowała po sypialni, wlazła na łóżko i gruchała mi prosto w ucho, żeby ją głaskać. A teraz jest po śniadanku, na które zameldowała się w kuchni, razem z resztą kotów
Ale zjadła jednak w sypialni, tu jest trochę spokojniej.
wampi_ pisze:Hej Jana :]
Ja z chęcią przygarnę Sówkę. Reszta na PW.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 73 gości