W nocy niestety kociaste Milusię goniły i w końcu znowu schroniła się w kuchni, gdzie jest najzimniej. Ale dziś znowu chodzi po mieszkaniu, spała w budce przy piecu, a przed chwilą spacerowała sobie po klawiaturze, chciała coś napisać na swój temat, ale pani gadatliwa, i ją ubiegła . Ktoś kto adoptuje Milusię, będzie miał naprawdę spokojną, zrównoważoną koteńkę.
Milunia domek dla Ciebie napewno gdzieś jest jest tylko jeszcze o tym nie wie, szybciutko na pierwszą strone aby Cie zobaczył
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
Dziękuję . Agata trochę mi dokucza, ale dwunoga jej nie pozwala na to (jak jest i nie śpi ). Dziś zabrakło mokrego i mam na śniadanko tylko suche - nie lubię tego . ale cóż mam zrobić . Ja chcę do domku gdzie będą dbać i o moje podniebienie, będą dawać też duuużo mokrego. Nooo, gdzie jest ten domek