Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteknaplotek pisze:
A gdzie w Krakowie można kupić Acane? Bo dużo dobrego o tej karmie słyszałam???
Rene pisze:Chyba to prawdawypuścili na rynek gorszy RC... z hodowli dostałam RC o innym kształcie i kolorze. Kiedy się skończył kupiłam 2kg. Zdziwiłam się trochę kiedy otworzyłam, gdyż jest o zmienionym kształcie i kolorze. Ostatnio tak 5 dni temu zauważyłam, że nasz Tymon robi jakieś twardsze qpki, no a teraz czytam ten wątek i aż zrobiłam
![]()
Jadę jutro po próbkę Hills'a.
Doradźcie jeszcz jakąś inną dobrą. Moze Akanę?
ps. Obecnie mam RC Kitten 34
dzioby125 pisze:Nie wiem czy istnieje jakaś idealna karma?
piegusek pisze:dzioby125 pisze:Nie wiem czy istnieje jakaś idealna karma?
Ja obstawiam Biomila
Bartek_i_Klara pisze:Opinii o karmach jest chyba tyle co włascicieli kotów![]()
Osobiście na RC nie narzekam, moja kicia zajada ja chętnie i nie ma żadnych problemów zdrowotnych. Po Acanie drapała się, pieniła i wogóle wykazywała wyraźną reakcję uczuleniową. Bento równie dobrze mógłbym używać jako środka odstraszającego, kiedy miała je w misce nie chciała nawet do niej podejśćProFormance nie wzbudziło szczególnego zainteresowania, żeby zjadła musiałem mieszać z Hillsem tuńczykowym, który jej smakował. Kupiłem też raz Arion, nie było żadnych problemów a kicia jadła chętnie. Obecnie wróciłem do RC Kitten 34.
Kraj pochodzenia zależy chyba od partii produkcji. Kupowałem w zeszłym tygodniu cztery rodzaje RC i wszystkie były Fabrique en France.
Rene pisze:Na obu opakowaniech mam napisane, ze wyprodukowano we Francji, ale w każym przypadku importerem jest inna Polska firma.
Nie wiem co o tym sądzić. Może przeczekać i obserwować? O Biomillu też myślałam, ale jest na zamówienie. Więc chyba spróbuję faktycznie przeczekać i wprowadzić jakąś inną. Nie chciałabym, aby Tymonek miał jakieś ciekawostki żołądkowe...
Sake vel Frania pisze:aaaa, pomyliłam sie, ona jeszcze je Babycat 34..... przecie zębiszcza mleczne jeszcze ma gówniarka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości