Czekamy do jutra i trzymamy kciuki.
Czekamy niecierpliwie i z niepokojem. I nadzieją, że w końcu się wyjaśni.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kordonia pisze:Dzwoniłam dziś jeszcze raz, powiedzial, że bedzie z kotem jutro około 20.00.
kordonia pisze:Dzwoniłam dziś jeszcze raz, powiedzial, że bedzie z kotem jutro około 20.00.
kordonia pisze: Dodał jeszcze, ze nie życzy sobie żadnych telefonów. Widocznie wkurzyło go nagranie eve69 jako przedstawiciela TOZ-u.
kordonia pisze: Moja wetka dzwoniła wczoraj do znajomego policjanta i on poradził, ze jeśli kot się nie odnajdzie, to mam napisać pismo do Prokuratury Rejonowej z prośbą o ustosunkowanie sie do tej sprawy, i o ustalenie miejsca przebywania kota, że to moze zadziałać szybciej, niz bezpośrednia skarga na policję. Że podobno prokuratura musi się tym zająć, a policja moze to trochę zlekceważyć.
kordonia pisze:Nie wiem, co bym zrobiła, gdyby Horse sie odnalazł.
Dodał jeszcze, ze nie życzy sobie żadnych telefonów. Widocznie wkurzyło go nagranie eve69 jako przedstawiciela TOZ-u.
Moja wetka dzwoniła wczoraj do znajomego policjanta i on poradził, ze jeśli kot się nie odnajdzie, to mam napisać pismo do Prokuratury Rejonowej z prośbą o ustosunkowanie sie do tej sprawy, i o ustalenie miejsca przebywania kota, że to moze zadziałać szybciej, niz bezpośrednia skarga na policję. Że podobno prokuratura musi się tym zająć, a policja moze to trochę zlekceważyć.
Na razie czekam do jutra.
Nie wiem, co bym zrobiła, gdyby Horse sie odnalazł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 48 gości