AnetS pisze:Kochana - przejedź się na Akademię Rolniczą do przemiłych wetek - polecam - a dlaczego, to pewnie wiesz
Do kogoś konkretnie z AR? Nie znam adresu, ale pewnie w wetach polecanych jest.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnetS pisze:Kochana - przejedź się na Akademię Rolniczą do przemiłych wetek - polecam - a dlaczego, to pewnie wiesz
dzioby125 pisze:AnetS pisze:Kochana - przejedź się na Akademię Rolniczą do przemiłych wetek - polecam - a dlaczego, to pewnie wiesz
Do kogoś konkretnie z AR? Nie znam adresu, ale pewnie w wetach polecanych jest.
dzioby125 pisze:Dzisiaj, tym razem u Małego pojawiła sie martwa glista![]()
Wykończyło mnie to nerwowo i pojechaliśmy na Mieszka po wyjaśnienia. Pani wetka wie, że w przypadku podejrzenia o robale należy dwukrotnie odrobaczyć, po czym wykonać badanie kału. Kupiłam dla całej bandy znowu Vetmith, za czym przemówiła łatwość podania i skuteczność działania, bo jakby nie było to robale są martwe. Chciałam zaaplikowac im polecany przez Was pratel, ale musiałyby go dostawać codziennie przez 3 dni. Puntowi w domu nic nie podam bo dostaje histerii i staje sie tak agresywny, że aż strach, a na codzienne wizyty u weta mnie teraz nie stać, bo mam badanie kału dla 3 sztuk i badanie moczu Colcika i Małego.
dzioby125 pisze: Tak jak Klaudia napisała : Pratel podaje się w pojedyńczej dawce, a nie tak jak nastraszyła mnie moja wetka, że 3 dni pod rząd.
Korwina pisze:mysmy sobie poradzili z glistami raz a dobrze w dwoch przypadkach strongholdem
zuza i Sabinki
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 39 gości