Micia i Maja: skarby nasze :o)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 28, 2005 18:48

Nie ma to jak świątecznie się dokocić :D Gratulacje i czekamy na relacje!
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Śro gru 28, 2005 19:31

Kocio jest śliczny :roll: Nie dziwię się, że zdobył wasze serca :wink: Czy już może się zaprzyjaźniły :D
Ach te kochane koty i kotusie i kiciusie ........

aska125

Od: Wto lis 29, 2005 14:12

Post » Śro gru 28, 2005 19:32

Gratuluje dokocenia. A kotuch jest piekny.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Śro gru 28, 2005 19:35

Gratulacje :) Świąteczne dokocenia są super - my tak w zeszłym roku wróciliśmy z choinką i młodziakiem :lol:

cHocHlik

Od: Pon maja 23, 2005 20:46

Post » Śro gru 28, 2005 21:31

Piekny prezent:)) Wzajemnie sobie zrobliliscie:))
A fraczek nadzwyczaj szykowny, i ta latka pod broda:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw gru 29, 2005 9:11

Witam
Teraz mam mało czasu i nie zrzucone fotki więc tylko po krótce opisze co sie wczoraj wydazyło. Głównym punktem programu przy wizycie u weta była niespodzianka...otóż pewnie się domyślacie już o co chodzi Wieśniak jest Wiesią :lol:
Reszta opowieści jak znajdę wolną chwilę, fotodokumentacja też będzie :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Od: Czw wrz 22, 2005 11:49

Post » Czw gru 29, 2005 9:26

No tak- zmiana płci :lol: zdarza sie ;) :lol:
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Czw gru 29, 2005 10:20

Wiecie co nie rozumiem, jak oni mogli się na mnie nie poznać i wziąść mnie za kocurka :o . Byłam wczoraj u weta, kierowca autobusu słuchał disco polo :ryk: , generalnie było zabawnie i bardzo biało po drodze. Pani doktor była mną zachwycona, tylko jakoś Duzi mieli miny nie tęgie po wizycie bo kupę kasy na mnie wydali. Dostałem kropelki na kark, wyczyszczono mi uszki, obmacano i stwierdzono że mam na oko 3 miesiące z hakiem :). Dostałam swoją osobistą książeczkę zdrowia i wróciliśmy do domu. Tam czekała na mnie bura. Wiecie co, chyba się polubimy. Wkurzyła się wczoraj na mnie jak byłyśmy same i na mnie po raz pierwszy nasyczała niedobra. Nasz związek został scementowany jak Duży wyciągnął tego warczącego. Obie powłaziłyśmy w najciemniejsze kątki ObrazekObrazek ale potem okazało się że raźniej będzie jednak razem z daleka od warczącego Obrazek gdy już go Duży schował jakoś tak fajnie było się pogonić i znalazłyśmy wspólne zainteresowaniaObrazekObrazek. Potem zjadłam burej wołowine Obrazeki resztki Royala (ale się zdziwiła)Obrazek .
Chyba się jednak polubimy ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Post » Czw gru 29, 2005 10:28

Nie ma to jak takie cudowne dokocenie :D :D :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt gru 30, 2005 9:50

Melduję że ganiamy się z burą jak szalone po całym mieszkanku i bardzo fajnie jest :dance: , czasem jeszcze na siebie syczymy ale wczoraj gdy Duża nasypała mi chrupek do nowej miseczki i postawiła przy burowej misce to nawet jadłyśmy obok siebie i było bardzo miło. Dziś bura próbowała mnie nawet dopuścić do swojej dużej pełnej michy mięska ale jakoś nie dałam się namówić ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Post » Pon sty 02, 2006 11:00

Witam
Od paru dni chcemy TŻ wybrać imiona docelowe kociaków. Psotka została Psotką właściwie dlatego że nie było alternatywy ale z racji tego że już pare miesięcy już u nas jest i ciągle i tak była wołana Micia więc docelowe imię ma. Kłopot natomiast jest z maluszkiem bo nijak nie wiemy jak ją nazwać. Po przestudiowaniu kilku stron z kocimi imionami i prubami nawoływania na przeróżne sposoby nie możemy nic konkretnego wymyślić. Najbliżsi jesteśmy chyba imieniu Maja ale to jeszcze nic pewnego.

JAKIEŚ SUGESTIE?!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Post » Pon sty 02, 2006 11:30

Mnie imię Maja bardzo się podoba, a kotulki prześliczne!! Gratuluję dokocenia :D
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Wto sty 24, 2006 9:02

To my: Micia i Maja, chciałybysmy sie pochwalic naszymi najnowszymi zdjęciami, właściwie to nasza Duża chciała się nami pochwalić i zwala na nas swoje chwalipięctwo ale co tam niech jej bedzie :wink: Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mamy nadzięje że jak Duża znajdzie chwilkę wolnego to poopowiada coś o nas, byc może ktoś jeszcze czyta nasz wątek. Póki co, życie razem jest fajne, razem się bawimy i już tylko sporadycznie na siebie syczymy ;) :wink: Pozdrawiamy wszystkich zainteresowanych naszymi losami :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Post » Śro lut 15, 2006 12:14

Kurcze...życie jest wredne. Nie było nas z TŻ 4 dni w Wawie, koty były odwiedzane raz dziennie przez znajomą z pracy, przyjeżdżamy i klops. Micia ma rope w oczach, nos zapchany, ciężki oddech. Do weta i "INFEKCJA DRÓG ODDECHOWYCH", dostała zastrzyk na wzmocnienie i coś tam jeszcze i antybiotyk w tabletkach (ciekawe jak ja jej to podam). W sobotę idę zrobić jej morfologię i zobaczymy co będzie. PANIKUJĘ i boję się na zapas żeby to nie było nic groźnego :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

Post » Pon lip 17, 2006 8:03

Ufff...sterylka za nami, jak zwykle bałam się na zapas. Wszystko poszło dobrze. Dzięki sterylkom zauważyłam nowe zainteresowania moich ogonów. Micia - specjalistka od wychodzenia z kaftanika, Maja - kocia terrorystka jeśli chodzi o mizianki ( drze się na okrągło żeby ją miziać). :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

RyBa1

[poprzednia][następna]