U Olinka  był komplet ale kupa była dość lużna. Pisałam do Oli żeby podczas dyżuru niedzielnego  zwróciła uwagę na jego kuwete i jeśli okaże się że kupa nadal jest rzadka , luźna należy wdrożyć w leczenie sterydem który jest w koszyczku.  Po południu podajemy zastrzyk z antybiotykiem i sterydem. Olinek ma rozpisane gastro suche i mokre, bardzo chętnie je gastro.
 U Olinka  był komplet ale kupa była dość lużna. Pisałam do Oli żeby podczas dyżuru niedzielnego  zwróciła uwagę na jego kuwete i jeśli okaże się że kupa nadal jest rzadka , luźna należy wdrożyć w leczenie sterydem który jest w koszyczku.  Po południu podajemy zastrzyk z antybiotykiem i sterydem. Olinek ma rozpisane gastro suche i mokre, bardzo chętnie je gastro.  Umawiałyśmy się w ten sposób że jeśli będzie cisza i spokój wszyscy co byli wypuszczeni ze szpitala zostają na ogólnym. Ponieważ przyjeżdżałam na zastrzyk Termy miałam podjąć decyjzę czy zamknąć koty luzem na szpitalu czy zostawić je na ogólnym. Razem z Michałem zdecydowaliśmy że jest spokojnie i zostawiamy szpital otwarty.  Bursztynka nie było w klatce sam wyprowadził się na ogólny.
  Umawiałyśmy się w ten sposób że jeśli będzie cisza i spokój wszyscy co byli wypuszczeni ze szpitala zostają na ogólnym. Ponieważ przyjeżdżałam na zastrzyk Termy miałam podjąć decyjzę czy zamknąć koty luzem na szpitalu czy zostawić je na ogólnym. Razem z Michałem zdecydowaliśmy że jest spokojnie i zostawiamy szpital otwarty.  Bursztynka nie było w klatce sam wyprowadził się na ogólny. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 7 gości