ja gotowej karmy też się teraz boję, różne dochodzą informację o tym co jadły te koty co zachorowały

ja chyba ugotuje w takim razie całe mięso
Moderator: Estraven
katarzyna1207 pisze:(...)Podkręciłam zamrażarkę na -22, napakowałam mięcha ... ale to musi przemrozić się przez 14 dni.
darianna1 pisze:są też podejrzenia co do zbóż, więc nie wiem czy chrupki to dobry pomysł
darianna1 pisze:są też podejrzenia co do zbóż, więc nie wiem czy chrupki to dobry pomysł
u nas przeszla mieszanka z gotowanym wieprzem wiec moze cała gotowana tez przejdzie
Hańka pisze:darianna1 pisze:są też podejrzenia co do zbóż, więc nie wiem czy chrupki to dobry pomysł
u nas przeszla mieszanka z gotowanym wieprzem wiec moze cała gotowana tez przejdzie
Acana jest bezzbożowa.
tabo10 pisze:Hańka pisze:darianna1 pisze:są też podejrzenia co do zbóż, więc nie wiem czy chrupki to dobry pomysł
Acana jest bezzbożowa.
b.dużo jest bezzbożowych
darianna1 pisze:masakra, że to tyle trwa..
coś mi się zdaję, że ktoś dał ciała z jakimiś opryskami, albo jakiś wielki koncern karm zawinił i wszystko zamiotą pod dywan a my dalej będziemy żyć w stresie
darianna1 pisze:masakra, że to tyle trwa..
coś mi się zdaję, że ktoś dał ciała z jakimiś opryskami, albo jakiś wielki koncern karm zawinił i wszystko zamiotą pod dywan a my dalej będziemy żyć w stresie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 267 gości