Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
FunduszImmuno pisze:Zdjęcia
ASK@ pisze:FunduszImmuno pisze:Zdjęcia
Chcesz i masz![]()
Muszę przerzucić na maila a potem na folder a potem na fotosik a potem na miau. Uff.
Muszę się zebrać i zacząć robić. Nie mam na nic sił, że się tak poskarżę.
FunduszImmuno pisze:ASK@ pisze:FunduszImmuno pisze:Zdjęcia
Chcesz i masz![]()
Muszę przerzucić na maila a potem na folder a potem na fotosik a potem na miau. Uff.
Muszę się zebrać i zacząć robić. Nie mam na nic sił, że się tak poskarżę.
Wystarczy jak mi na maila wyślesz-resztę sama zrobię.
ASK@ pisze:[ Ogłoszenia wiszą. Ludzie dzwonią i nie dzwonią. Ale w dobach dostępu do netu gdzie rozdawnictwo maluszków idzie hurtowo "w dobre ręce" kot z DT nie ma szans. Mamy za duże ograniczenia i wymagania. Zawsze jakoś mi "szły" adopcje. Nawet tych mało atrakcyjnych charakterem i urodowo. Teraz jest tragedia. Ludzie idą na łatwiznę. Dziś jest jeden jutro wezmą drugiego. Mnożenie , nawet wśród znanych mi osób, idzie na potęgę.
(...) Boję ,że nie starczy nam sił.
Myszorek pisze:Asia , te adopcje to nie tylko z netu. przyklad ode mnie, jest fundacja, która nie wymaga osiatkowania okien , balkonu.Kiedys wypełniało sie ankietę, teraz nic. Maja mnóstwo kotów, bo jeszcze ukraińskie doszły, chca po prostu sie ich troche pzbyc i wyadoptowują bez wielkich wymagan.
MalgWroclaw pisze:Właśnie czytam na FB "nie wierzcie fundacjom, że kot zdrowy". Ktoś wziął kota od fundacji, chyba białaczkowca, bez wiedzy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości