Jezyki maja u Ciebie jak u pana Boga za piecem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wilber pisze:Nie ma, igieł grubych a krótkich nie ma, chyba w ogóle takich nie produkują, albo jeżeli to gdzieś jakieś specjalistyczne, ogólnie nie ma![]()
Ale wymyśliłam patent, może już ktoś to zastosował, nie wiem, ale jakby co to wymyśliłam równolegle, napiszę, bo może komuś, kiedyś, będzie potrzebne krótka, gruba igła do wstrzyknięcia czegoś w coś małego.
Potrzebny jest wenflon 1.0 i igła 0.8. Trzeba to robić ostrożnie, żeby nie skazić, z wenflonu usuwa się igłę, zostaje sam motylek z wężykiem, wężyk trzeba odgiąć trzymając za górny koniec, pod spód motylka i przytrzymać palcem, w motylek w miejsce igły od wenflonu wsunąć normalną igłę 0.8, docisnąć aż przebije zagięty wężyk, nadmiar wężyka można ostrożnie obciąć, żeby nie przeszkadzał. Motylek robi za ogranicznik długości igły, to co wystaje z tępej końcówki wenflonu ma idealną długość, żeby się przebić pod skórę, można bezpiecznie docisnąć do skóry bez obawy, że igła ucieknie za głęboko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości