» Nie paź 11, 2020 20:42
Re: (6) 2020 Mamo... życie we mgle..
Wszystkie koty cały drugi dzień weekendu praktycznie przespały.
Notunia chodzi normalnie choć wolno, łepek trzyma prosto, no moze czasem go przekrzywi ale nie wiem czy nie przesadzam, bo moze koty normalnie tez przekrzywiają łepek.. Ma trudnosć z wskoczeniem wyżej jak ma mało miejsca na odbicie, tzn np z wersalki stojącej pod samym oknem na parapet. Dzisiaj stała i chciała i miauczała, zachęcałam ją, w końcu się odwazyła i wskoczyła (troszkę się wachnęła ale się udało), natopmiast czy na wersalkę, czy na fotel no i z dalszej odległości wskakuje. Apetyt ma.
Nie wiem czemu, ale jakos wydaje mi się, ze te objawy to moze być coś zwiazanego z biegunką. W sumie z niewielkimi przerwami miała ją niemal 2 tygodnie. Moze zrobiły się jakieś niedobory,k których nie mogła uzupełnić bo dostaje same surowe mięso? Mozę warto rozważyć podanie kroplówki z witaminami? Czy ja mogę dobrze, albo w dobrym kierunku myśleć? Wczoraj rozmawiałam przez telefon z wet i nona stwioerdziła, zę to tez mogł być jakiś spadek cukru, bo akurat nie spałam całą noc, zasnęłam nad ranem i obudziłam się przed 11 i koty były 12 godzin bez jedzenia.. Oczywiście dr powiedziała, ze nie można wykluczyć guza mózgu.. no ale, mam tylko nadzieję, że nawet jeśli to daje rzadkie objawy, jak dotąd raz na 9 miesięcy trzy razy.. Moze też notka z powodu alergii, iobd ma w ogóle [problemy z wchłanianiem witamin i mikroelementów?
Chikita - nie wiem co napisac, strasznie Ci współczuję..

"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...