DT u Bastet. GWIAZDKA ♥ W ilu stopniach prać pchły?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 19, 2019 17:06 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

[quote="Bastet"]Dziękuję za ciepłe, wspaniałe przywitanie i za wszystkie kciuki i zachwyty nad kocią ferajną ;) Mam nadzieję, że kciuki poskutkują, bo mam wizję... wizję życia z 4 kotami... :strach: A one są przecież takie piękne! Fakt, że troszkę już wyrośnięte... ale tak naprawdę dopiero teraz gotowe do adopcji... Jeszcze tylko oczko Brawurki do kontroli... Nie miałam jak z nią pojechać w środę. Dostałam swoje dni (a mam bardzo bolesne okresy niestety), a do tego jeszcze mama sprzedała mi przeziębienie, i pozamiatane... Mam nadzieję, że jutro się wybierzemy z oczkiem! (To znaczy z Brawurcią z oczkiem ;) )

Czy ona nie jest fantastyczna? Kochamy ją z mamą okropnie! :1luvu: Belekomu nie oddamy! (No ale gdzie ten super domek...? :( )
Obrazek

śliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
u mnie też maluchy długo pobyły i te pięknoty znajdą domek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw wrz 19, 2019 17:08 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

mir.ka pisze:
Bastet pisze:Dziękuję za ciepłe, wspaniałe przywitanie i za wszystkie kciuki i zachwyty nad kocią ferajną ;) Mam nadzieję, że kciuki poskutkują, bo mam wizję... wizję życia z 4 kotami... :strach: A one są przecież takie piękne! Fakt, że troszkę już wyrośnięte... ale tak naprawdę dopiero teraz gotowe do adopcji... Jeszcze tylko oczko Brawurki do kontroli... Nie miałam jak z nią pojechać w środę. Dostałam swoje dni (a mam bardzo bolesne okresy niestety), a do tego jeszcze mama sprzedała mi przeziębienie, i pozamiatane... Mam nadzieję, że jutro się wybierzemy z oczkiem! (To znaczy z Brawurcią z oczkiem ;) )

Czy ona nie jest fantastyczna? Kochamy ją z mamą okropnie! :1luvu: Belekomu nie oddamy! (No ale gdzie ten super domek...? :( )
Obrazek

Mirko, a gdzie Twoje maluchy były ogłaszane?
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Czw wrz 19, 2019 17:12 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Bastet pisze:
mir.ka pisze:
Bastet pisze:Dziękuję za ciepłe, wspaniałe przywitanie i za wszystkie kciuki i zachwyty nad kocią ferajną ;) Mam nadzieję, że kciuki poskutkują, bo mam wizję... wizję życia z 4 kotami... :strach: A one są przecież takie piękne! Fakt, że troszkę już wyrośnięte... ale tak naprawdę dopiero teraz gotowe do adopcji... Jeszcze tylko oczko Brawurki do kontroli... Nie miałam jak z nią pojechać w środę. Dostałam swoje dni (a mam bardzo bolesne okresy niestety), a do tego jeszcze mama sprzedała mi przeziębienie, i pozamiatane... Mam nadzieję, że jutro się wybierzemy z oczkiem! (To znaczy z Brawurcią z oczkiem ;) )

Obrazek

Mirko, a gdzie Twoje maluchy były ogłaszane?

na stronie schroniska
i chyba na fb
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw wrz 19, 2019 17:21 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Może trzeba samemu ogłaszać?
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Czw wrz 19, 2019 17:23 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

ewkkrem pisze:Może trzeba samemu ogłaszać?

Ogłaszam cały czas na olx... :(
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw wrz 19, 2019 17:29 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Gumtree, Morusek, Lento, Przygarnij zwierzaka. Jak już tekst jest to wrzucaj gdzie się da i ... koniecznie te ostatnie zdjęcia. Są rozczulające, takie do zakochania :1luvu: :1luvu:
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw wrz 19, 2019 19:15 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Tak
I te plamki na nosku. U Brawurki szczególnie <3
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw wrz 19, 2019 20:12 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Kasiu my bysmy teraz ŻĄDALI wiecej zdjęć jak mozna prosić. Nie bylo Cie tyle wiec tęsknimy za Twoimi kotami WSZYSTKIMI
I za czarnulkami Twojej mamy tez <3
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw wrz 19, 2019 20:13 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Hahahah! Dobrze! Zaraz wstawię! :1luvu: :P :201461 Kochane jesteście! :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw wrz 19, 2019 20:17 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Najpierw moje cudaki:
Obrazek
Widzicie te prrrręgi? Toż to prawdziwy tygrys!
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw wrz 19, 2019 20:19 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Bastet pisze: Kochane jesteście! :1luvu:

Kochaj, kochaj :1luvu: Nie tylko koty zasługują na miłość :201414 My też :twisted:
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Czw wrz 19, 2019 20:21 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Hahah, jasne, Kochana Ewkkrem! :1luvu:

Jeszcze to zdjęcie(nie mogłam się oprzeć!)
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw wrz 19, 2019 20:24 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

A tu Matrisio z Ramzikiem
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw wrz 19, 2019 20:27 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Gacuś w pudle z Zooplusa.. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Czw wrz 19, 2019 20:34 Re: DT u Bastet. Tygrysek i Brawurka - Wróciłam!!!

Leoś z Matrisiem:
Obrazek
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

[poprzednia][następna]