Czy ona nie jest fantastyczna? Kochamy ją z mamą okropnie!

śliczna

u mnie też maluchy długo pobyły i te pięknoty znajdą domek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Bastet pisze:Dziękuję za ciepłe, wspaniałe przywitanie i za wszystkie kciuki i zachwyty nad kocią ferajnąMam nadzieję, że kciuki poskutkują, bo mam wizję... wizję życia z 4 kotami...
A one są przecież takie piękne! Fakt, że troszkę już wyrośnięte... ale tak naprawdę dopiero teraz gotowe do adopcji... Jeszcze tylko oczko Brawurki do kontroli... Nie miałam jak z nią pojechać w środę. Dostałam swoje dni (a mam bardzo bolesne okresy niestety), a do tego jeszcze mama sprzedała mi przeziębienie, i pozamiatane... Mam nadzieję, że jutro się wybierzemy z oczkiem! (To znaczy z Brawurcią z oczkiem
)
Czy ona nie jest fantastyczna? Kochamy ją z mamą okropnie!Belekomu nie oddamy! (No ale gdzie ten super domek...?
)
śliczna![]()
![]()
![]()
Bastet pisze:mir.ka pisze:Bastet pisze:Dziękuję za ciepłe, wspaniałe przywitanie i za wszystkie kciuki i zachwyty nad kocią ferajnąMam nadzieję, że kciuki poskutkują, bo mam wizję... wizję życia z 4 kotami...
A one są przecież takie piękne! Fakt, że troszkę już wyrośnięte... ale tak naprawdę dopiero teraz gotowe do adopcji... Jeszcze tylko oczko Brawurki do kontroli... Nie miałam jak z nią pojechać w środę. Dostałam swoje dni (a mam bardzo bolesne okresy niestety), a do tego jeszcze mama sprzedała mi przeziębienie, i pozamiatane... Mam nadzieję, że jutro się wybierzemy z oczkiem! (To znaczy z Brawurcią z oczkiem
)
Czy ona nie jest fantastyczna? Kochamy ją z mamą okropnie!Belekomu nie oddamy! (No ale gdzie ten super domek...?
)
śliczna![]()
![]()
![]()
Mirko, a gdzie Twoje maluchy były ogłaszane?
ewkkrem pisze:Może trzeba samemu ogłaszać?
Bastet pisze: Kochane jesteście!
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 131 gości