Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smil pisze:ja juz chyba wiem, o co Czitce chodzi, nawet chciałam zdjęcie zrobić na jakimś moim kocie i zaznaczyc inkryminowany fragment, ale kot Balbinka łapał mnie pazurami za ręce a kot Pikaśka wziął i zwiał![]()
Znalazłam jakieś stare zdjęcie, oczywiście tego miejsca domniemanego nie widać, ale zaznaczyłam czerwoną strzałką, znajduje się za tymi włoskami, które zaznaczyłam na zielono, czy tak?
zdjęcie można powiększyć
czitka pisze: Poproszę o strzałkę z drugiej strony, nie od środka uszka na górze, tylko z drugiej strony, jakby zewnętrznej w stosunku do czółka...tam na górze, tam gdzie nie można włożyć palca lub wacika
Ais pisze:Tam gdzie uszko wyrasta z głowy swoją ścianką?
czitka pisze:Tak, tak![]()
! To przy tym wyrośnięciu, rapate jest jakby taką kreseczką w poziomie w stosunku do podstawy tego co wyrasta czyli tej ścianki
izka53 pisze:czitka pisze: Poproszę o strzałkę z drugiej strony, nie od środka uszka na górze, tylko z drugiej strony, jakby zewnętrznej w stosunku do czółka...tam na górze, tam gdzie nie można włożyć palca lub wacikaAis pisze:Tam gdzie uszko wyrasta z głowy swoją ścianką?czitka pisze:Tak, tak![]()
! To przy tym wyrośnięciu, rapate jest jakby taką kreseczką w poziomie w stosunku do podstawy tego co wyrasta czyli tej ścianki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nadal nie wiem, gdzie to....
czitka pisze:KociaMama44- Yes!Yes!Yes! Podstawa uszka z tyłu! Z tyłu uszka!:ok:![]()
I to można tak po prostu wytłumaczyć?
czitka pisze:Izka, no jak to nie wiesz, sprawdź na kocie! Mamy na fotce małżowinę uszną i strzałkę. Trzeba się tylko przebić na dole na drugą stronę!
KociaMama44- Yes!Yes!Yes! Podstawa uszka z tyłu! Z tyłu uszka!:ok:![]()
I to można tak po prostu wytłumaczyć?
czitka pisze:Chyba mi z tymi opisami po prostu palma odbiła![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości