Cosia Czitka Balbi i dachowce.TEN DZIEŃ. Cud narodzin!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 25, 2018 11:44 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

ja się ze śmiechu popłakałam, aż TŻ się zainteresował, o co "kaman" :mrgreen: Modelowe uszy (wraz z resztą kota), miałam na kolanach, niestety ów fantom nie chciał współpracować i nadal nie wiem, gdzie te uszy są rapate :ryk: Co zresztą przetłumaczyłam sobie, że są szorstkie,popękane...

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Nie mar 25, 2018 11:50 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

ja juz chyba wiem, o co Czitce chodzi, nawet chciałam zdjęcie zrobić na jakimś moim kocie i zaznaczyc inkryminowany fragment, ale kot Balbinka łapał mnie pazurami za ręce a kot Pikaśka wziął i zwiał :evil:

Znalazłam jakieś stare zdjęcie, oczywiście tego miejsca domniemanego nie widać, ale zaznaczyłam czerwoną strzałką, znajduje się za tymi włoskami, które zaznaczyłam na zielono, czy tak?
Obrazek
zdjęcie można powiększyć
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Nie mar 25, 2018 13:11 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

smil pisze:ja juz chyba wiem, o co Czitce chodzi, nawet chciałam zdjęcie zrobić na jakimś moim kocie i zaznaczyc inkryminowany fragment, ale kot Balbinka łapał mnie pazurami za ręce a kot Pikaśka wziął i zwiał :evil:

Znalazłam jakieś stare zdjęcie, oczywiście tego miejsca domniemanego nie widać, ale zaznaczyłam czerwoną strzałką, znajduje się za tymi włoskami, które zaznaczyłam na zielono, czy tak?
Obrazek
zdjęcie można powiększyć

Nie, nie tutaj! :ryk: Ale dzięki wielkie za włożony trud! Wzruszyłam się! :1luvu:
Już blisko! Poproszę o strzałkę z drugiej strony, nie od środka uszka na górze, tylko z drugiej strony, jakby zewnętrznej w stosunku do czółka...tam na górze, tam gdzie nie można włożyć palca lub wacika :201416
I już będzie dobrze!!!!! :ok: Tam jest rapate!
A u nas opalanie palmowe :P
Obrazek
Pasiek i......Cosia :roll:
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Nie mar 25, 2018 13:21 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

Tam gdzie uszko wyrasta z głowy swoją ścianką?

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Nie mar 25, 2018 13:23 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

Tak, tak :dance: :dance2: ! To przy tym wyrośnięciu, rapate jest jakby taką kreseczką w poziomie w stosunku do podstawy tego co wyrasta czyli tej ścianki :201494
Obrazek

czitka

Post » Nie mar 25, 2018 13:36 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

czitka pisze: Poproszę o strzałkę z drugiej strony, nie od środka uszka na górze, tylko z drugiej strony, jakby zewnętrznej w stosunku do czółka...tam na górze, tam gdzie nie można włożyć palca lub wacika :201416

Ais pisze:Tam gdzie uszko wyrasta z głowy swoją ścianką?

czitka pisze:Tak, tak :dance: :dance2: ! To przy tym wyrośnięciu, rapate jest jakby taką kreseczką w poziomie w stosunku do podstawy tego co wyrasta czyli tej ścianki :201494

:strach: :strach: :strach: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: nadal nie wiem, gdzie to....

izka53

Post » Nie mar 25, 2018 13:43 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

izka53 pisze:
czitka pisze: Poproszę o strzałkę z drugiej strony, nie od środka uszka na górze, tylko z drugiej strony, jakby zewnętrznej w stosunku do czółka...tam na górze, tam gdzie nie można włożyć palca lub wacika :201416

Ais pisze:Tam gdzie uszko wyrasta z głowy swoją ścianką?

czitka pisze:Tak, tak :dance: :dance2: ! To przy tym wyrośnięciu, rapate jest jakby taką kreseczką w poziomie w stosunku do podstawy tego co wyrasta czyli tej ścianki :201494

:strach: :strach: :strach: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: nadal nie wiem, gdzie to....

Chyba chodzi o podstawę uszka ale z tyłu? :201461
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Nie mar 25, 2018 13:45 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

Izka, no jak to nie wiesz, sprawdź na kocie! Mamy na fotce małżowinę uszną i strzałkę. Trzeba się tylko przebić na dole na drugą stronę! :strach:
KociaMama44- Yes!Yes!Yes! Podstawa uszka z tyłu! Z tyłu uszka!:ok: :ok: :ok:
I to można tak po prostu wytłumaczyć? :oops:
Obrazek

czitka

Post » Nie mar 25, 2018 14:46 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

czitka pisze:KociaMama44- Yes!Yes!Yes! Podstawa uszka z tyłu! Z tyłu uszka!:ok: :ok: :ok:

Obawiam się, że tak :ryk: Ale uwielbiam Twój zawiły opis, a wręcz wielbię! :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Nie mar 25, 2018 14:55 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

czitka pisze:Izka, no jak to nie wiesz, sprawdź na kocie! Mamy na fotce małżowinę uszną i strzałkę. Trzeba się tylko przebić na dole na drugą stronę! :strach:
KociaMama44- Yes!Yes!Yes! Podstawa uszka z tyłu! Z tyłu uszka!:ok: :ok: :ok:

ojeżu :strach: :strach: :strach:
Cztery słowa i dwie strony dociekań :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

izka53

Post » Nie mar 25, 2018 15:01 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

czyli co, tam gdzie czerwone strzałki, czy niebieskie?

Zdjęcie trzeba powiększyć, nie wiem czemu upload wstawia miniaturki wielkości znaczka pocztowego :/

Obrazek
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Nie mar 25, 2018 15:19 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

Smil :1luvu: Tak, tak, tak, czerwone strzałki to jest to miejsce! :dance:
Tutaj! Tutaj jest rapate i to nad dwoma uszkami, z czego nad jednym bardziej!
I Pasiek tam czasem łapą dosięgnie i drapie. Usiłowałam komórką już kilka razy zrobić zdjęcie, ale on się kręci jak korkociąg i wszystko jest na zdjęciu łącznie z domem sąsiada, ale ucha nie ma.
Jeszcze popróbuję, ale marne szanse. Chciałabym chociaż we wtorek wetce fotkę pokazać, ale to jest trudne, a jak zacznę opisywać.... :roll:
Blue, przybywaj! Jak nie dasz rady do mnie (a mam nadzieję, że się uda), to na wątek! Plizzzz.....
Wszystkim dziękuję za cierpliwość i pomoc :mrgreen:
Chyba mi z tymi opisami po prostu palma odbiła :roll:
Obrazek

czitka

Post » Nie mar 25, 2018 15:36 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

:lol: :lol: :lol: :lol:
Zrozumiałam po piątym czytaniu i dniu przerwy :D
Ten opis przypomniał mi sytuację, gdy moja siostra próbowałam ustalić,która to jest lewa strona kota :mrgreen: ostatnio odnalazłam w pracy te e-maile i śmiałam się w głos.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 25, 2018 15:55 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

:ryk: nie mam nic do napisania :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon mar 26, 2018 7:23 Re: Cosia Czitka Balbi i nie moje dachowce.Na końcu jest ogo

czitka pisze:Chyba mi z tymi opisami po prostu palma odbiła :roll:

Wielkanocna?
Jak tak, to luz jesteś na czasie :mrgreen:
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

[poprzednia][następna]