Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gabig pisze:Czyli identycznie jak moja Riki tyle że nademną jest 9 pięter. Narazie udało jej sie dobiec do 3 ale nie daje za wygraną
Kicorek pisze:Gabig pisze:Czyli identycznie jak moja Riki tyle że nademną jest 9 pięter. Narazie udało jej sie dobiec do 3 ale nie daje za wygraną
Będziesz mieć 3-krotnie lepszy trening niż ja
Dobrze, że Cyryl jest wyprowadzany na spacery i chyba mu to wystarcza, bo nawet jak wychodzi za drzwi przy otwieraniu, to spacerkiem i mogę go zawrócić. Ale co ja zrobię, jak któregoś pięknego dnia Kitka pobiegnie na górę, a Cyryl na dół?
MariaD pisze:Kicorek pisze:Gabig pisze:Czyli identycznie jak moja Riki tyle że nademną jest 9 pięter. Narazie udało jej sie dobiec do 3 ale nie daje za wygraną
Będziesz mieć 3-krotnie lepszy trening niż ja
Dobrze, że Cyryl jest wyprowadzany na spacery i chyba mu to wystarcza, bo nawet jak wychodzi za drzwi przy otwieraniu, to spacerkiem i mogę go zawrócić. Ale co ja zrobię, jak któregoś pięknego dnia Kitka pobiegnie na górę, a Cyryl na dół?
Proste - lecisz na dół za Cyrylem, bo może zwiać przez otwarte drzwi na zewnątrz. Bierzesz uciekiniera pod pachę i sznurujesz na górę po Kitkę - wyżej ostatniego piętra nie zaleci.
Myszka.xww pisze:Moze by tak z Hankiem do Was, co? Ona jeszcze takich kudlatych miauczanow nie widziala
Oberhexe pisze:Myszka.xww pisze:Moze by tak z Hankiem do Was, co? Ona jeszcze takich kudlatych miauczanow nie widziala
Niezła myśl!
Dymcio pisze:MariaD pisze:Dymcio pisze:ps. czy TO o takim zagraconym móówimy?
tak, ale to tylko niewielka cząstka przepięknie "zagraconego" balkonu.Kocurro, pokaż resztę.
Kocurro no pokaż resztę, proszę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, niafallaniaf, puszatek, Tundra i 97 gości